Trädgårdsmässan nästa….

Hej Hopp.

Nu är vi hemma efter senaste hockeymatchen på mycket länge. Täby hade problem med isen och matchen blev över en timma sen. Så idag var vi hemma strax förre midnatt eller rättare sagt 23.57. Helt galet men det var det kanske värt när Flempan vann och sonen var grym i målet.

Trädgårdsmässan nästa….

I natt måste jag sova bort min förkylning och febern som jag fått trotsa två dagar nu. För när jag vaknar igen ska jag åka mot Älvsjö och Trädgårdsmässan. Som  jag längtar…Det ska verkligen bli så himla roligt. Men först sova för nu är jag verkligen mer än helt slut.’

22

kram

♥ ♥ ♥

14 reaktioner till “Trädgårdsmässan nästa….

Lägg till

 1. Trädgårdsmässan måste ju vara perfekt för dej . Har ju fått uppfattningen att du älskar trädgård och blommor osv 🙂

  Gilla

 2. Hoppas, hoppas du vaknade kryare imorse! Trädgårdsmässan får du ju inte missa. 🙂 Det är såna här tillfällen jag önskar jag hade en trädgård så jag hade andra skäl än att jag gillar allt fint för att gå dit. 🙂

  Gilla

 3. Tur de fick ordning på isen till slut så matchen blev av och att sonen var bra i mål!
  Hoppas du känner dig piggare idag och att trädgårdsmässan blir riktigt trevlig 🙂

  Gilla

 4. Vad roligt att ”ditt” lag vann! Men vad trist att du har blivit sjuk igen. Håller tummar och tår att du blir frisk snabbt och också orkar åka på trädgårdsmässan. Det låter som ett riktigt roligt helgnöje. 🙂

  Gilla

 5. Så roligt med trädgårdsmässa, Det är nu man märker att vintern börjar ge sig och man kan se fram emot lite ljusare tider. Hoppas du får en bra dag där och kanske kommer hem med något nytt till trädgården

  Gilla

 6. Oj vad sent det blev. Hoppas att du får sova ut lite så att du orkar med att njuta till fullo av trädgårdsmässan!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: