Jag vill ha en chokladbrun liten nalle.

Halloj.

Något som jag kikat efter länge nu och som ligger högt upp på min önskelista är en lite chokladbrun pomeranian. Jag har alltid varit lite skraj för hundar men sedan min tidigare nagelterapeut hade eller har en liten pomeranian som är chokladbrun har jag drömt må ni tro.

Vet ni om att det står att äga en liten chokladbrun pomeranian på min bucketlist? Nej det kan ni såklart inte veta men nu vet ni. Just idag har jag bläddrat runt på nätet om den ena sötare än den andra. Tänk er att jag skulle gå runt med en lite nalle, visst skulle jag väl passa med en sådan lite godbit?

Jag vill ha en chokladbrun liten nalle.

Ännu är jag nog inte redo men en vacker dag så ska jag stå som ägare åt en liten vovve söt som en liten nalle.

21a
Bilderna är såklart lånade. Från både blocket och enskilda ägare.

Vad har ni för er idag?

Jag har mest tagit det lugnt då jag återigen åkt på en förkylning och feber. Vila har varit ett måste då det blir hockey borta i Täby ikväll.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

21 thoughts on “Jag vill ha en chokladbrun liten nalle.

Add yours

 1. De är så otroligt söta de små hundarna. Är dock rädd för hundar, modell större dock, så blir ingen hund där, för känns som alla med hund kommer fram och pratar och jag kommer skita på mig om de har ens tor haha

 2. Otroligt söt liten nalle 😀 Idag har jag inte gjort speciellt mycket på grund av huvudvärk men känns bättre nu efter vila. Krya på dig!

 3. Naw jag tänkte den rasen faktiskt innan jag skaffade min pappilion / chines chrested / chloey , men de va skyhöga i priser o sen blev jag kär i chloey o det va lagom i pris för min budget o allt för mig 🙂

 4. Men åhh krya på dig från febern och förkylningen. Asså så små och fluffiga!! vill också ha

 5. Jag förstår att du vill ha en sån liten söt hund 🙂 Hoppas din önskning slår in 🙂 Jag visste faktiskt inte vad den rasen hette 🙂

 6. Åh, förstår att en sådan står högt på önskelistan. För mig blev det en liten isbjörn, men också storlek liten. Så himla mysigt med dessa djur!

 7. ÅH men jag döööööör choklad-sugen-drömmen =) vilken fin färg! Kan du inte fråga om du kan få happy hour så delar vi på priset av en? Hoppas att din önskan slår in!

 8. Så söt! Jag har också en dröm om att en dag ha en hund. Hoppas att vi någon dag skaffar oss en varsin hund 🙂

 9. Pomeranian är ju såå fina! Träffat några stycken❤️ På min bucketlist står de att vi i framtiden helt kalrt ska skaffa en Finsk Lapphund 😍

 10. Åh, det där är du inte ensam om kan jag säga! En pomme i JUST den färgen har jag också drömt om ett bra tag. Det är någonting särskilt med den chokladbruna färgen som gör att man smälter så fort man ser en 🙂

 11. men alltså huuuur söta åhh .
  ja har oxå varit rädd för hundar o är för större särskilt om de skäller men ja en lite gillar ja :d o det är ju svårt o sluta gilla en sån här alltså

 12. Såå söta, förstår att du vill ha en! Sitter själv med min ljusa lilla fluff i knäet. Det är en cockerpoo och efter att alltid ha haft hundar som fällt är det helt ljuvligt att ha en hund som inte fäller! Och som är fluffig som ett gosedjur 🙂
  Hoppas du lyckats vila bort lite av febern och förkylningen!
  Trevlig helg!

 13. Den där rasen är så himla gullig. Mamma har en sådan liten tik, men dock ingen choklad brun. Håller med dig om att det ser ut som små nallebjörn är.

 14. Åh de är supersöta verkligen, jag är mest kär i de riktigt röda. Jag älskar röda djur överlag (och människor) så det är intressant att jag inte lever med något rött djur själv. Krya på dig och vila. Jag har nyss kommit från gymet och ska fixa mig en lunch :).

 15. Åh alltså den där rasen är verkligen så galet söt! Själv vill jag så gärna ha en Corgi, så himla söta så man inte vet vart man ska ta vägen. Idag blir det till att redigera en massor! Hitills har jag spelat in en video och tagit lite bilder till bloggen 🙂

 16. I’ve been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting
  article like yours. It’s pretty worth enough for me.
  In my view, if all webmasters and bloggers made good content as
  you did, the net will be a lot more useful than ever before.

  I’ve been surfing online more than three hours lately, but I
  never found any interesting article like yours. It’s lovely price enough for
  me. In my view, if all site owners and bloggers made just right content material as you did,
  the net will likely be a lot more helpful than ever before.
  It’s perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy.

  I’ve read this post and if I could I desire to suggest you
  few interesting things or tips. Perhaps you
  could write next articles referring to this article.

  I want to read more things about it! http://alienware.com/

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: