Dagens Vill Ha – Rebecca Minkoff.

Halloj.

Vet ni om att jag har ett väskmärke som jag varit kär i länge nu nämligen Rebecca Minkoff. Nu på senare tid har de även kläder, mobilcase och även urfina klockor. I min garderob finns två väskor från Minkoff som jag verkligen gillar. Mest min grå för den i beige är i obehandlad skinn och drar åt sig alla tänkbara märken den kan tyvärr. Upptäckte nu att jag inte kunde hitta någon bild på min grå när jag söker i bloggen. Däremot tog jag bild på min i beige när jag gjorde mitt största väskfynd och köpte väskan på Johnells för 1200kr istället för 4500 som det stod på prislappen.

rec77

Dagens Vill Ha – Rebecca Minkoff.

Hur som helst…Jag vill ha en ny väska genast och redan nu…Snälla tomten…

rec

 1. Hittar ni  – Här.
 2. Hittar ni  – Här.
 3. Hittar ni  – Här.
 4. Hittar ni  – Här.
 5. Hittar ni  – Här.

 

puss1

27 reaktioner till “Dagens Vill Ha – Rebecca Minkoff.

Lägg till

 1. Helt okej väskor, tror jag gillar den röda modellen mest. Själv letar jag med ljus och lykta efter en ny vanlig plånbok, men det verkar svårt att hitta något i min smak ;p.

  Gilla

 2. Ojdå det var verkligen inget dåligt fynd du gjorde med väskan.Själv är det lite väl mycket pengar för mig att lägga på en väska.Hoppas att du lyckas hitta en ny prisvärd väska

  Gilla

 3. Men gud vilket fantastiskt fynd för en sån fin väska! Den där rosa var verkligen så stilren och fin. Jag måste också hitta en ny väska, har typ ingen jag gillar just nu. Kanske kan gå in och kika om jag hittar något skoj om hemsidan du tipsar om 🙂

  Gilla

 4. Hoppas på att tomten känner sig generös nu, jag menar han Har ju haft några månader på sig att vila upp sig efter julen och dessutom så ska väl ingen annan ha något nu, det är ju bara Mars? Klart du ska ha en ny väska!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: