Mystiskt paket och en favorit i repris.

Hej Hej.

Har ni haft en bra onsdag? Min har varit lite vimsig och att jag har blivit dunderförkyld igen för hundrafjärde gången känns det som. Vimsig eller yr i ballongen kanske jag ska säga.

Glömde kliva av tåget.

I förmiddags när jag åkte in mot stan satt jag och fixade med bloggkommentarer och glömde helt bort att kliva av på Stockholm Södra. Typiskt när jag var lite sen redan innan. Jag hann i tid till mitt möte men missade att stanna och ta en kaffe innan bara för att jag inte hade koll helt enkelt.

Som om det inte var nog gjorde jag samma sak en gång till. När jag skulle bort till min brevbox och hämta en paket som hamnat där. Alltså hur är det möjligt att missa kliva av tåget två gånger på samma dag. Bara att erkänna att jag inte hade så bra koll idag.

img_7535

Mystiskt paket.

Jag fick av Stockholm Brevboxar meddelande om att det kommit ett paket till mig från Gina Tricot. Mycket konstigt tyckte jag eftersom jag inte hade shoppat något från dem på länge. Men jodå paketen skulle vara från Gina. Så jag gick bort till min brevbox för att hämta ut mitt mystiska paket.

img_7537img_7538img_7540

Jodå mycket riktigt var det ett paket till mig. I paketen låg en påse med en gåva för att jag var med och röstade i  Power Girl Awards. Vilken överraskning. Tackar och bockar!!!

img_7549

Stockholm är bedårande vackert även en grådassig dag.

Bara just därför gick jag en promenad ner mot Slussen bara för att få andas livet.

img_7541img_7544img_7542

Favorit i repris.

Väl inne på Åhlens gick jag förbi Blueberry och kunde bara inte låta bli att köpa med mig den godaste och nyttigaste smoothie ”Go Nuts”. Idag lyxade jag till den lite extra och bad dem lägga ner en advocado i den. Mums mums!!!

img_7545

Vilken skillnad det blir på kvalité på bilderna när jag inte släpar med mig stora kameran. Men jag inser att jag helt enkelt bara måste släpa tills jag fixat mig en bättre mindre.

godnattsovgott_3

♥ ♥ ♥

 

 

10 thoughts on “Mystiskt paket och en favorit i repris.

Add yours

 1. Men va kul att få ett så fint överraskningspaket! Hörde förresten nyss talas om dessa skåp man hämtar ut i, måste ta och prova någon gång 😃

 2. Stockholm är verkligen en vacker stad, men var tyst om det 🙂 Bor ju på framsidan och då får man erkänna det 🙂 Roligt med överraskningar.

 3. Vad trist att du har blivit sjuk igen, denna årstid är inte nådig med alla sjukdomar som går. Du får krya på dig! Haha hatar när det där händer eller när man kliver på fel buss. Det har jag gjort många gånger, man sitter där i lugn och ro men plötsligt så märker man att bussen åker åt fel håll! 😉

 4. Så mysigt att bara gå runt sådär.
  Haha glömma att gå av skulle jag också kunna göra 😉 vimmsig som jag alltid är 😉

 5. Håller med dig om att Stockholm är vackert. Längtar till nästa gång jag får möjlighet att vandra runt där. Vad kul med paket och present :-D!

 6. Ibland fastnar man i sin egna lilla värld och glömmer helt enkelt bort sig.Huvudsaken är att du ändå hann komma i tid till ditt möte tross att du åkte lite längre med tåget.Vilken rolig överraskning du fick i packet

 7. Men åh vad roligt att få paket helt oväntat sådär, när det faktiskt är till en själv! Roligt att de skickade ut en tackgåva för att du var med och röstade!

 8. Nämen så trevligt med ett oväntat paket samt mysigt och gå och insupa vid slussen ett tag då med =D

 9. Grattis till belöningen!
  Och vilka härliga bilder jag hittar här – från Stockholm där jag bodde 1998.
  Och där jag fortfarande har många vänner.
  Då jag var gift med en svensk man besökte vi S:holm flera gånger varje år 1999-2014. Men vi bodde i Finland.
  Fotografiska! Fint ställe – har dock aldrig varit inne där.
  Kram!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: