Gulli Gull – Hur söt får man vara?

Hej.

I förmiddags var jag nere i centrum på jakt efter en sak innan jag skulle dricka kaffe med Sanna. Självklart så hittade jag inte det jag letade efter men håller tummarna att jag får med mig den grejen hem från Haninge ikväll. Medan jag väntade in Sanna smet jag in i Blomsterbutiken. Jag gillar ju växter och allt vad trädgård heter. På tal om något helt annat så ska jag gå på Trädgårdsmässan på torsdag. hur kul ska inte det bli?

Gulli Gull – Hur söt får man vara?

Alltså hur söta och charmiga var inte dessa små krukorna som kan fästas med magnet på kylskåp bland annat? Jag blev helt såld på dem. Förstår inte nu när jag är hemma igen att jag inte köpte med mig två gröna grodor hem. Finns de kvar imorgon får minst en följa med hem så den kan kvacka lite på ena sidan om kylskåpet.

img_7530img_7529

Snart dags att köra dagens yogapass innan det är dags att åka mot kvällens hockeymatch.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥♥♥

18 reaktioner till “Gulli Gull – Hur söt får man vara?

Lägg till

  1. Men åh, så söta! Jag känner så väl igen det där med att gå förbi någonting och sedan inte kunna få det ur tanken. Jag håller tummarna för att du får med dig en hem imorgon istället.

  2. Men så söta krukor! Hade liknande dessa när jag var mindre som krukor i mitt rum, de ramlade ner och gick sönder och blev så ledsen

  3. Så roligt att du gillade yoga, är det något särskilt pass du kör?
    Och de där var jättesöta fast jag är nog lite mer uggle-människa tror jag snarare än grod-människa..

  4. Ja när man vill ha en sak och det inte finns eller att man inte hittar de är jobbigt. Men det var ju söta krukor du hittade men tyvärr har jag inte gröna fingrar 🙂

  5. Men de va ju jättesöta, förstår att du åker tillbaka imorgon och håller tummarna för att de finns kvar! 😀

  6. Oh så söta! Inte sett sådana innan, det gör ju ett lyft för kylskåpet! Tycker minsann du ska unna dig om det finns kvar! 😀 Yoga är så skönt, så längesen jag gjorde. Så svårt när man är en fylligare kvinna haha! Hoppas du sover gott inatt! Kram

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: