En oanad talang jag har…

Hej.

Oj vad svårt det var idag och tala om någon oanad talang som jag ska ha som ni inte redan vet om. Tro det eller ej men jag är ganska händig av mig. Jag har rivit kakel i köket och satt nytt i vårt gamla kök helt enligt konstens alla regler. Plus att jag lagt klinker golv på vårt gamla lilla toalett.

Jag kan och har rensat avlopp. Fixar det mesta i trädgårdsarbete så som att bygga stenmurar, riva av berg och göra dem helt rena och fina. Det svåraste jag gjort är när jag skulle tapetsera Willes ena fondvägg med en specialbeställd fototapet. Då och då sattes jag verkligen på prov men skam den som ger sig – jag fixade den väggen till slut. Jag tror att jag fått den talangen av min kära far som är lite som jag. Pappa kan det mesta och tvekar inte att försöka nya saker.

Vilket skryt inlägg det blev nu men men jag skulle ju berätta om mina oanade talanger. Det trodde ni inte va att jag kan fixa lite av varje och gör det lite okej……

18a18b

Saramadeleine har en bloggutmaning i mars 2019 som jag tänkt hänga på från och med idag. Kanske funkar det inte alla dagar men det är ett mål att vara med.

Här kan ni se vilka utmaningar som det blir:

4. Jag var den på högstadiet som

5. Semmeldagen till ära, när åt du en senast?

6. När jag gick i skolan…

7. Det bästa med mina föräldrar är att…

8. Därför ogillar jag…

9. När jag mötte sorgen…

10. När jag mötte glädjen…

11. Jag skrattar när…

12. Jag blir arg när…

13. Jag mötte Lassie…

14. Då blev jag riktigt rädd…

15. När jag kände mig helt lost…

16. En tv-serie jag älskar är…

17. En tv-serie jag anser vara överreklamerad är…

18 .En oanad talang jag har…

19. Min allra bästa kompis…

20. En låttext som berör mig är…

21. Titeln till boken om mitt liv skulle heta…

22. När ingen ser mig så…

23. I sommar ska jag…

24. Jag förstår mig inte på…

25. När jag inte förstår så brukar jag…

26. Jag tycker språk är…

27. Att resa för mig betyder…

28. Senaste gången jag ramlade var…

29. Jag är den på stranden som…

30. Jag är den i butiken som…

31. Jag upptäcker ålderstecken när…

Deltagare i utmaningen är:

 

7

27 reaktioner till “En oanad talang jag har…

Lägg till

 1. skriver lite igen =) bra med oanade färigheter . ra med o fixa sånt det är ja me här i familjen maken har tummen i handen haha ha

  vännen det är en klassisk mio vas älskar den verkligen ! finns ju mindre lika dana till ljus me så söta
  vännen i bland eller oftast kommer ja inte till din sida utan får komma in via google ja hitar ju dej men konstigt kramar om

  Gilla

 2. Hade ingen aning om att du var så händig, kul! Älskar sådana utemöbler, ville göra ett gäng när det var så himla poppis men det blev aldrig av.

  Gilla

 3. Sjukt bra grej att vara händig ju! Önskar jag hade dina färdigheter, även om det ibland beror på lathet eller att jag inte vill som saker inte görs. Som att rensa avlopp. 🙂

  Gilla

 4. Att vara händig är ju så bra. Så mycket du kan. Rensa avlopp kan jag också även fast jag tycker att det är väldigt äckligt haha. Pallbygget är ju bara så fint.

  Gilla

 5. Så duktig du är! Men måste säga att jag är inte förvånad, du verkar vara en händig människa som om du inte redan kan det så är du inte rädd för att lära dig det 😊 den bilden jag fått av dig iaf! & grymt snygg soffa!

  Gilla

 6. Denna utmaning gick ju ut på att berätta om sina talanger och perfekt att vara händig. Så fint med lastpallarna och kuddarna, kreativt, så skulle jag med kunnat tänkt mig ha

  Gilla

 7. Jag tycker absolut inte att du skryter utan snarare talar om hur duktig du är 👏Att sätta ditt nytt kakel är inte så lätt som många tror så tror snarare att jag vill låna hem dig.Vi kan väl göra så att mina killar kommer till er och bygger träkojan och du kommer hitt och kaklar någob gång i framtiden

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: