Drömmer mig bort till …

Hej.

Hör ni idag har jag längtat extra mycket efter sol och värme. Det känns som om våren aldrig kan komma för att vintern hela tiden knuffar bort alla de försök som den gjort. Jag har drömt mig bort till alla möjliga ställen idag både nära och långt bort. Måtte vi bara få sommar i år igen. Tänk om vi skulle få en lika underbar som vi hade i fjol. Visst vore väl det helt underbart!

Drömmer mig bort till sol och värme.

Har ni planerat er sommar ännu eller tar ni dagarna som de kommer och är lite spontanare? Jag kom på mig själv idag att nu måste jag börja tänka lite mer än att bara drömma mig långt långt bort. Tänk om man kunde göra allt man vill och önskar och lite till. Oj oj oj vad jag skulle resa och upptäcka världen då. Om ni fick göra precis vad ni ville i fyra veckor vad skulle ni göra då?

Jag hade nog åkt en vecka med hela ligan till någon solig plats. Sedan hade jag hyrt finaste huset i Italien de andra veckorna och bara andats och levt det Italienska livet. Badat, solat, ätit gott, varit på spännande utflykter, läst böcker i skuggan, spelat kort och druckit massvis med gott vin hade min Italiensemester innehållit.

17a17b17d

6d21082890866b874ba50cfd0e3f1786--night-guy-nighty-night

♥♥♥

16 thoughts on “Drömmer mig bort till …

Add yours

 1. Låter super härligt! Jag längtar något kopiöst efter sol och värme. Hade gärna tagit en vecka i Grekland, där var det för mysigt <3

  1. Åhh håller helt med dig! Längtar så mycket efter sol & värme nu! Hoppas verkligen på en lika bra sommar som förra året 😍

  1. Längtar enormt mycket efter sol och värme! Jag är inte alla en vintertjej så nu får de bli varmt. Vi har inga planer än för sommaren, eller vi pratar mycket om vad vi vill göra men vi får se vad som händer 😊

 2. Det låter ju helt underbart om man hyrde ett hus i Italien! 😍 vi har inte några bestämda planer utan tar det som det kommer 😊

 3. Jag längtar också till värmen.
  Hade jag fått välja fritt hade vi åkt till Australien ❤ vill ju se en koala 😂 fast de ska tydligen vara svåra att upptäcka 😒

  I sommar åker vi med husbilen högre upp i landet, vi tar det ganska spontant så får vi se vart vi hamnar ❤

 4. Jag vill verkligen medd ha sol och värme nu! har aldrig besökt ett land där det är ett annat klimat än här. Så skulle varit så roligt att göra det med😊

 5. Jag längtar också. Har inte planerat något än, men jag vill. Det är mycket som jag vill göra på sommaren! 😀 Men hoppas det inte blir exakt lika varmt som förra sommaren, för då orkar man ju inte göra nåt!

 6. Jag längtar med till sol och bad 🙂 Roligt att få läsa om hur din drömsemester skulle kunna se ut 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: