Jag som nästan aldrig dricker….

Hej.

Vet om jag vi nästan aldrig köper hem läsk inte för att vi inte tycker det är dåligt utan för att inget av barnen dricker läsk och varken R eller jag dricker knappt läsk. Senaste gången innan idag var när vi lunchade på indiska vid Roberts kontor och jag drack hallonsoda. Min morfar hade alltid läsk hemma och det var väl jag som gick och öppnade läsk stup i kvarten bara för att jag kunde. Att jag sedan drack två munnar ur varje flaska brydde sig morfar inte om ett skvatt – jag fick göra som jag ville. Men jag hade mina favoriter smaker hallonsoda som smurfarna drack och passionsfrukt. De gillar jag bäst även idag följt efter fanta citron som jag hade valt om det funnit och det skulle drickas läsk.

Jag som nästan aldrig dricker….

Letade extra noga på ICA igår efter hallonsoda bara för att jag var lite sugen på det. Hur som helst hade de en liten lagom flaska för mig. Idag lyxade jag till det lite extra när jag åt lunch med hallonsoda. Att dricka läsk hemma till maten händer liksom typ aldrig för mig. Det bästa av allt var att den innehöll 30% mindre socker än de vanliga hallonsoda. Helt perfekt för mig. Plus att flaska var liten och söt vilket gjorde valet enkelt. Dricker ni mycket läsk och energidrycker? Förr drack jag Nocco ett slag ibland men jag tycker att de senaste gångerna som jag drack det fick jag hjärtklappning och det var fasiken ingen skön känsla. Så nu blir det inga mera för mig jag får nöja mig med Loka istället.

16a16b16c

kram

30c

14 reaktioner till “Jag som nästan aldrig dricker….

Lägg till

 1. De små flaskorna är så söta & hallonsoda är ju verkligen gott! Jag dricker tyvärr energidryck varje dag, det är mitt kaffe haha. Men skulle nog föredra att lära mig dricka kaffe istället. Fick förresten paketet igår, verkligen tusen tack! Tänkt skriva till dig på messenger men har varit så mycket här nu då en av kattungarna fått ögoninflammation. Kramar & återigen tack❤️

 2. mm men det e så gott med hallonsoda förstår för dej då man kanske accosierar lite till nåt oxå mumms . Kom oxå ihåg då fick man hallonsoda hos farmor o farfar . farfar sa alltid låt dom dricka klart man ville ha ett glas till
  här är det cola för hela slanten min kärlek hi hi

 3. Det låter som att din morfar och min farfar kan ha varit lite lika i tänket kring ”läskeblask”. Du gjorde helt rätt i att festa till det lite extra. Små saker i vardagen för att sätta lite guldkant på tillvaron borde fler unna sig!

 4. Vi dricker MASSSOR av Cola Zero… tyvärr…… Jag vägrar dock ALLT som har med Nocco och allt sånt. Hallonsoda är sjukt gott!!!

 5. Härligt att du hittade hallonsoda! Jag dricker inte energidrycker men jag kan dricka läsk annars blir det Loka. Men hallonsoda till lunch såg gott ut 🙂

 6. Jag älskar nocco. Sen är jag väldigt förtjust i cola, men försöker undvika det sen en tid tillbaka.

  Hallonsoda brukar bli så sött för mig, när jag var liten var favoriten champis minns jag. Då när man köpte dricka på back 😉

 7. Som barn älskade jag att dricka hallonsoda. Nu dricker jag aldrig läsk längre. Förutom Nocco vid träning vilket är helt värdelöst. Man tänker ju att sötningsmedel inte påverkar kroppen att frisätta insulin men det är precis det som det gör. Så det är i princip lika illa som vanlig läsk. Men nu ska jag inte moralisera över det. Alla gör som de vill och jag tycker det är helt rätt att du lyxade till det och drack läsk till maten igår. 🙂

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: