Fönstershoppade medan jag väntade…

Hej.

Jag gick runt och kikade lite i butikerna innan jag kom på vad jag skulle hitta på innan det var dags för att träffa sjuksköterskan igen. Egentligen var min plan att jag skulle lunchat med en vän men jag hade ingen energi och bangade den idag. Kanske får vi ihop den nästa vecka. Varför är det alltid så att man hittar så mycket man vill ha när jag bara fick köpa fika och present idag?

 

Hittade så himla vackra thépåsar inne i blomsterbutiken på Rosenlundsgatan där jag köpte min fredagspresent.
Finaste väskan idag fanns inne på Åhlens och är från Carin Wester som alltid har så mycket fint.
Åhlens har alltid haft så mycket fint på sin kontorsavdelning. Dessa pennorna var så fina tyckte jag.
I kaffe och thébutiker brukar det ofta finnas mycket skoj att kika på. Just idag känner jag mig extra grym.
Jag har verkligen snöat in på påskägg i år. I år ska jag ge bort de allra finaste jag kan hitta. Dessa ligger högt upp för att bli valda av mig.
Denna klänningen såg så skön ut och så gillade jag verkligen printen. Fanns inne på Monki.

Ha det gott.

♥Puss & Kram ♥

7 thoughts on “Fönstershoppade medan jag väntade…

Add yours

  1. Ja, det är väl typiskt det där med att man alltid hittar saker när man inte ska handla. Så mycket fint du hittade. Jag gillade verkligen påskäggen!

  2. Vad synd att din energi inte var på topp idag så du beslutade för att ställa in dejten med din vän.Visst är det märkligt när man kan handla vad man vill hittar man inget. Men ska man bara handla en grej så hittar man massa annat man vill ha

  3. Synd att energin inte fanns, men den kommer nog tillbaka snart igen ❤

    Så fina grejjer du hittade, te-påsarna var så söta ❤

  4. Vilka snygga saker! Visst är det så när man väl ska shoppa så hittats man aldrig något men sen när man bara ska kolla så vill man ha allt haha 😍

  5. Jag är också sådan att jag alltid hittar en massa när jag inte ska shoppa. Kokos och ananas lät som ett väldigt gott te och jag gillar verkligen påsen. Passande för smaken. Klänningen är verkligen snygg! Hoppas att du har mer energi idag.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: