Jag skrattar när…

Hej.

Jag skrattar åt tokiga saker eller när människor vågar tramsa till sig och olika situationer. När jag var ung älskade jag att göra tokiga saker där man egentligen gör saker och skämmer ut sig själv. Minns när jag gick på VD/BU att vi på elevhemmet gjorde både det ena och andra. Tänk om jag nu haft bilder på oss när vi gick in i morgonrockar och rattmuffar runt ansiktena Anna och jag. Eller bestämde oss för att en av oss bara skulle säga JA hela dagen och den andra fick säga NEJ.

En annan sak som var så tokig att hela situationen blev tokig. En annan väns dotter från samma utbildning är barnskådespelare och jag ville gärna se filmen och Tilda hängde på. Filmen var fantastisk men det var himla mycket sex rakt av som kändes så dumt när det satt en 12 åring i biosalongen. Till sist satt vi två längst bak och skrattade varje gång det blev sexscener vilket de övriga besökarna inte tyckte var så roligt.

11

Saramadeleine har en bloggutmaning i mars 2019 som jag tänkt hänga på från och med idag. Kanske funkar det inte alla dagar men det är ett mål att vara med.

Här kan ni se vilka utmaningar som det blir:

4. Jag var den på högstadiet som

5. Semmeldagen till ära, när åt du en senast?

6. När jag gick i skolan…

7. Det bästa med mina föräldrar är att…

8. Därför ogillar jag…

9. När jag mötte sorgen…

10. När jag mötte glädjen…

11. Jag skrattar när…

12. Jag blir arg när…

13. Jag mötte Lassie…

14. Då blev jag riktigt rädd…

15. När jag kände mig helt lost…

16. En tv-serie jag älskar är…

17. En tv-serie jag anser vara överreklamerad är…

18 .En oanad talang jag har…

19. Min allra bästa kompis…

20. En låttext som berör mig är…

21. Titeln till boken om mitt liv skulle heta…

22. När ingen ser mig så…

23. I sommar ska jag…

24. Jag förstår mig inte på…

25. När jag inte förstår så brukar jag…

26. Jag tycker språk är…

27. Att resa för mig betyder…

28. Senaste gången jag ramlade var…

29. Jag är den på stranden som…

30. Jag är den i butiken som…

31. Jag upptäcker ålderstecken när…

Deltagare i utmaningen är:

 

7

30 thoughts on “Jag skrattar när…

Add yours

 1. Jag skrattar från hjärtat när Casper skrattar från hjärtat! 😀 Sedan har jag den humorn som exempelvis man får uppleva i Adam Sandlers filmer haha

 2. Tänk så himla härligt det är när människor kan bjud på sig själva och man kan göra just så att man tramsar till det lite. Det är ett bra sätt att öva upp mod tänker jag.

 3. Jag var likadan förr, skrattade åt sådant men idag har jag blivit blyg och typ skäms när saker händer offentligt haha! Skönt att det finns folk som kan njuta av de.

 4. Klarar inte av sexscener heller, hahaha, skäms och skrattar bara massor. Älskar människor som kan bjuda på sig själv, så härligt! Kram fina du <33

 5. Det är roligt när folk vågar bjuda på sig själv.
  Åh utmaningar. Jag älskar att läsa om sådant. Man lär känna personerna bakom utmaningen på ett helt annat sätt.

 6. Så härligt! Jag älskar verkligen när människor kan bjuda på sig själva och skämma ut sig lite 😍

 7. Jag gjorde med massa tokiga saker förr, kan sakna det ibland och inte göra det längre på samma sätt..

  Hihi, vi gick med på 15års bio fast vi inte fick. Inga sexsecener dock, men usch vad läskigt, vi såg independens day.

 8. Jag går efter : kan du ej bjuda på dig själv ska du ej skratta åt andra. Min humor är galen xD

 9. Haha åh jag älskar folk som vågar bjuda på sig själva! Jag och sambon har samma humor vilket jag verkligen älskar alltså 🙂

 10. Jag gillar verkligen när andra bjuder på sig och när man själv bjuder på sig ! 😀 När jag var yngre, runt 11-12 så var jag mycket för att spexa till och vara ”humoristisk” och skämma ut mig.. Sen vände det och jag blev totalt emot det, eftersom andras åsikter har spelat så stor roll för mig, hur dem ser på mig.. Youtube har hjälpt mig att vara mig själv och kunna lära mig att det som verkligen spelar roll är dem som känner mig uppfattar mig 🙂

 11. Jag älskar när människor bjuder på sig själva. Jag är likadan och älskar att vara runt sådana människor 🙂

 12. Vad roligt att läsa om era tokigheter. Sexscener i filmer kan fortfarande göra mig lite flamsig och tramsig, eller ja sexprat över huvudet taget. Vad heter filmen ni såg?

 13. ÄLSKAR människor som vågar bjuda på sig själv. Jag måste också bli bättre på att våga bjuda på mig själv ibland!

 14. Haha synd att ni inte har några bilder kvar för den dagen.Älskar själv att bjuda på mig själv och skäms absolut inte över det.Som när jag gick till ica maxi i morgonrock och tofflor med håret stående åt alla möjliga håll.Har nog aldrig fått så många blickar i mitt liv som då

 15. Hmm jag skrattar åt dåliga skämt skulle säga att jag har torr humor, sen kan jag skratta om någon råkar gå in i något det kallas ju för skadeglädje 😉

 16. Det är väl härligt när man kan bjuda på sig själv. När jag var liten tyckte jag att min mamma var jättepinsam, men nu stämmer jag gärna in om hon låtsas spela dragspel med bomullspadsen när vi handlar tillsammans 😉 Kul att ha sådana minnen att se tillbaka på!

 17. Hehe sådant är ju jätteskoj, man flummar till det och hihi fniss vid sexscenerna kanske de andra också kände så eg =D

 18. Detta inlägg vqr verkligen härligt att läsa! Som yngre gjorde jag också ofta tokiga saker där jag nog egentligen skämde ut mig själv haha men brydde mig aldrig om va andra tyckte 😁

 19. visst är det härligt när man skrattar o det kommer ända nerifrån magen
  Försöker att va glad o kanske skrattig oå för deet gör så mycket o ett leende till någon kan göra hela deras dag eller hur?
  önskar dej en fin morgondag kram

 20. Jag skrattar av massor med olika anledningar. En bra text i en bok, en bra sketch i tv-filmer, barnens påhittigheter och allt möjligt..

 21. Jaa tänk om man hade bilder på allt skit man gjorde som ung, då hade man nog legat dubbel nu om jag ska vara ärlig fast jag kan hitta på massa skit nu, hahahha kommer ihåg många knasiga händelser med vänner ^^

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: