Förmiddagskaffe på SurÅdeg.

Hej.

Måndag igen som vanligt för mig så rusar helgerna förbi i ett rasande tempo. Men men nu vecka nya tag.

Förmiddagskaffe på SurÅdeg.

Jag började mig vecka på bästa sätt med förmiddagskaffe med Sanna. Som vanligt springer tiden iväg när vi ses. SurÅdeg är verkligen ett lyft för oss i Tumba trakten. Lugnt och skönt, riktigt goda bakverk och super trevlig personal. Glömde en sak att de har snygg inredning och miljö. Att kunna sitta och kika in när bagarna är i fullgång och bakar är både charmigt och ser proffsigt ut.

Bara så ni vet var jag duktig och bangade fika bröd idag. För nu är det dags igen för mig att bara äta socker på fredagar och en dag till och den får minsann inträffa i helgen. Har jag klarat det två veckor förr så ska jag minsann göra det igen. Heja mig !!!

11a11b11c

25g

30c

 

30 thoughts on “Förmiddagskaffe på SurÅdeg.

Add yours

 1. Det klarar du! När man väl bestämt sig brukar det gå. Jag brukar också pausa sockret någon vecka eller två ibland. Man mår bra och sedan är det mysigt de dagar man får äta 👍

 2. Vad duktig du är som avstår! 😃
  Tror vi fpr införa sockerfria vardagar här med! 😊❤️

  1. Oj så mysigt det låter jag har varit i Tumba flera gånger men det fiket känner jag ju inte igen. Va duktig du är som kan avstå för socker jag håller tummarna för dig 🌸

 3. Låter verkligen supermysigt att kunna kolla när dom bakar, så borde alla ha tycker jag. Detta kommer du klara galant, jag tror på dig! grymt att du skippade det 🙂

 4. Bra jobbat med fikabrödet, det är ju något som är supersvårt och kräver en väldans vilja när man är på café.

 5. Helgen gick verkligen för fort. Så mysig start på veckan dock, duktig du är som skippade de. Du klarar det här fint!

 6. Wow, vad härligt! Det är verkligen underbart med ställen där man både kan njuta av goda saker och en vacker miljö 🙂 Kram

 7. Grymt av dig att stå emot. Kämpar själv att stå emot så myckket som möjligt att inte dricka 2 burkar cola om dagen, dricker otroligt myccket vatten hela tidden nu så jag itne ska ta en cola haha, men de funkar!

 8. Man kan ju nästan undra om det inte är så att tiden speedas upp just på helgerna 🙂 Duktigt! Tycker själv det är jättesvårt att stå emot fikabröd! Särskilt om det dessutom luktar gott, som jag kan tänka mig att det gör på ett sånt här ställe där de håller på och bakar!

 9. Skulle också behöva skippa socker igen hehe 🙂 låter som ett mysigt ställe 🙂

 10. åh men va gott det såg ut
  åh va duktig du är jag är en riktig sockergris ha ha farligt =)
  ha en in kväll

 11. Ja här måste det verkligen bli bättremed sockret också, man måste hålla sig till fredagar, för en dag i veckan måste man ha

 12. Men bor du i Tumba? Det visste jag inte! Min pappas tjej är därifrån så har varit där otroligt många gånger 😊

 13. Vilken cool ide att folk får kolla när dem bakar, tänk vad många som hade uppskattat det om det var fler som hade det så. 🙂 Mina barn hade ju stortrivts där. haha! Starkt av dig att hoppa över fikabrödet, jag är sååå dålig på det.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: