När jag mötte glädjen…

Halloj.

Alla dessa rubriker kräver en eftertanke, vad ska jag skriva om som passar in på just dessa ord. Fram till idag kom jag med att något som jag verkligen kände enorm glädje av var när jag inför min hallux valgus operation bestämde mig för att åka utomlands ensam med Tilda.

När jag mötte glädjen…

I maj 1014 åkte jag ensam med Tilda till Turkiet. Lite läskigt var det allt innan att åka ensam ut i världen själv med dottern. Men det var nog den allra bästa resan jag gjort utomlands visst ligger vår Londonresa strax bakom för den var också helt amazing. Vi åkte till Pascha Bay i Alanya / Turkiet. Turkiet är ett underbart land att besöka. På Pascha träffade Tilda redan första kvällen en kompis som hon klickade direkt med. Lika som bär och som fortfarande har kontakt i de sociala medierna. De första åren efter träffades de några gånger. När Tilda och Malva träffades var det lite som i Emil i Lönneberga, när Emil träffade sin vän ”ni vet när två små flickor möts och är av precis samma skrot och korn”. Vi hade underbara dagar i Turkiet och den glädje som jag kände över att allt blev så bara bäst kommer alltid finnas kvar inom mig. Vem vet snart kanske vi ger oss ut i världen igen på egna äventyr.

10b10c10d

Saramadeleine har en bloggutmaning i mars 2019 som jag tänkt hänga på från och med idag. Kanske funkar det inte alla dagar men det är ett mål att vara med.

Här kan ni se vilka utmaningar som det blir:

4. Jag var den på högstadiet som

5. Semmeldagen till ära, när åt du en senast?

6. När jag gick i skolan…

7. Det bästa med mina föräldrar är att…

8. Därför ogillar jag…

9. När jag mötte sorgen…

10. När jag mötte glädjen…

11. Jag skrattar när…

12. Jag blir arg när…

13. Jag mötte Lassie…

14. Då blev jag riktigt rädd…

15. När jag kände mig helt lost…

16. En tv-serie jag älskar är…

17. En tv-serie jag anser vara överreklamerad är…

18 .En oanad talang jag har…

19. Min allra bästa kompis…

20. En låttext som berör mig är…

21. Titeln till boken om mitt liv skulle heta…

22. När ingen ser mig så…

23. I sommar ska jag…

24. Jag förstår mig inte på…

25. När jag inte förstår så brukar jag…

26. Jag tycker språk är…

27. Att resa för mig betyder…

28. Senaste gången jag ramlade var…

29. Jag är den på stranden som…

30. Jag är den i butiken som…

31. Jag upptäcker ålderstecken när…

Deltagare i utmaningen är:

 

7

9 reaktioner till “När jag mötte glädjen…

Lägg till

  1. Men vilket härligt minne! 😍
    Jag längtar tills mitt varn blir så stort så att man kan göra detta! Vilken kvallitetstid som jag verkligen hoppas att du tog vara på! 😃

  2. Jag var också ensam med Mira på Pascha Bay och det var faktiskt den bästa resan jag gjort. Så underbart. Och på rätt ställe för att vara ensam med barn. Kram

  3. Man växer som människa när man gör sådant och allt går bra ”tänk att jag vågade/kunde”. Och så stärkande för relationen med ens barn när de får full uppmärksamhet för sig själva. Bilderna talar för sig själva, sådan glädje!

  4. Men waoow vilken grej förstår att det var väldigt mäktigt men även lite pirrigt och nervöst och lite läskigt. Roligt att hon fann en kompis som hon fortsatt har kontakt med på nätet. Fina bilder på er

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: