Blandning mellan gråt och glädje.

Hej.

Mello är över för i år. Att John vann tyckte jag var okej fast jag hejat och hajade på Hanna och Liam från första stund jag hörde deras låt. Vem hejade ni på? Nog om Mello…

Blandning mellan gråt och glädje.

Idag hade Flempan sin första match i kvalserien till J18 Elit Östra hemma i Visättra och jag hade cafétjänsten eftersom det stod båsgrupp 1 på schemat. Så jag orkade inte åka hem emellan efter att jag lämnat av Marcel och hans kompis till samlingen utan gav mig ut på en promis. Kryss i taket i dag har jag både kört yoga passet som jag gjorde igår igen och promenerat 4 km. Det är riktigt bra gjort för att vara mig.

Gråt det är ju inte ofta man ser någon som gråter när hen är ute och promenerar. Idag grät jag. Igår kväll började jag lyssna på en ljudbok som jag blivit tipsad om medan jag väntade på gympan tjejerna skulle tränat klart. Himlen måste sakna en ängel av Linn Maria Wågberg. Jisses vad den boken griper tag i en. Är man förälder och lyssnar på boken kan jag lova er alla att ni blir berörda och dras med i de panik känslor som Linn känner. Jag gick runt Visättra och Flemingsberg och grät så tårarna rullade ner för mina kinder. Helt galet att jag som är så känslig ens började lyssna på boken men när jag väl börjat var jag bara tvungen att fortsätta. När jag väl kom tillbaka till Visättra sportcenter var det raska steg mot toaletterna för att torka bort den svarta mascaran som runnit med tårarna.

9

Glädje det kan tvära kast mellan gråt och glädje kan jag intyga idag. När jag lyssnar eller läser om händelser som denna har jag svårt att släppa dem för att jag rycks med och känner alla känslor som berättaren gör. Det är just det som kallas för att vara högkänslig vilket jag är. Eller för att säga det på ett annat sätt från det ena till det andra. Flempan vann sin första match idag i kvalserien som började idag mot Täby. Skön start för Flempan och så viktig seger. Varenda poäng i början är viktiga nu för att hålla sig kvar i elitserien. Det var underbart att de glädjen när killarna vann idag. Självklart var det några spelare som utmärkte sig i Flempan men vilka det var sparar jag för mig själv. Hur som helst Grattis Flemingsberg!!!

9b9c9a

natti

 

12 thoughts on “Blandning mellan gråt och glädje.

Add yours

 1. njae han va inte min favvo heller men ja rätt ok . får se hur det går sen . .
  oj men ja om är så dålig på att läsa ju tom ljudböcker går inte hem hos mej 😀 någon får berätta 😀
  önskar en fin söndag och det är kul på hockey Grattis Flemingsberg!!!

 2. Idag har jag varit med och firat av mello. Jag hejade på Bishara:). Sorgliga böcker ska jag nog låta bli just nu. Kram!!

 3. Jag har inte sett mellon öht, hehe Skönt med en promenad, du fick mycket gjort tycker jag. Boken låter spännande, ska kolla närmre på den. Kul att dom vann med, grattis!

 4. Jag gillade flera låtar där Johns låt var en av dem. Tycker att han var rätt vinnare för i år! 😊 nu längtar man till eurovision 😀

 5. Så roligt att dom vann första matchen. Det finns alltid spelare som tror att dom är bättre än andra. Hoppas att dom vinner de andra matcherna med

 6. Boken låter sorglig men ska försöka kolla in den! Åh kul med yoga och väldigt duktig att du även tog en promenad

 7. Vilken jobbig bok. Jag är också högkänslig och vet hur det är när känslor stannar kvar. Älta är jag också bra på ❤
  Grattis till killarnas vinst ❤

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: