F F F – Fredagens alla F.

Hej Hej.

Fredag igen och en mycket lugn och stilla en för mig. Jisses vad jag behövde denna lugna dagen. Det har varit lite to much på sista tiden för mig helt enkelt. Men bara för det så har jag inte missat någon av mina F.

Fredagsfokus.

Jag har varit sugen länge att prova på yoga. Länge har jag tyckt att det ser så skönt ut och så har jag faktiskt trott att det skulle passa mig. Så idag fick jag feeling och letade upp ett nybörjarpass på Youtube och körde. Wao vad kul och skönt det var. Jag kände mig så happy över att jag gjorde det så jag till och med körde gång nummer två nu i kväll.

 

Fredagspresenten.

Min fredagspresent köpte jag redan i veckan från HM. Som tur var hann presenten komma på rätt dag. Jag hade en bonus som gick ut så jag tänkte att jag använder mig väl av den. Så när man betalar 9 kr för ett doftljus och ett paraply blir man lite glad. Visste ni om att jag har en crush på paraplyer? Jag har tre helt underbara från Lisbeth Dahl som är min favorit designer när det kommer till paraplyer. Men nu har jag ännu ett så fem i samlingen allt som allt inte illa.

I paketen från HM låg även ett doftljus som jag tyckte doftade helt underbart. Tilda tyckte det doftade repan på Högis.

8ka

På tal om det berömda vädret vi har här i Stockholm så tycker jag att paraplyet säger ganska bra vilket skit väder vi haft hela dagen.

8vc

Fredagsfika.

Jag berättade redan tidigare idag att jag höll mig hemma för att energin varit och är borta. Så efter att Tilda och jag lagat kanon goda enqiladas poppade vi popcorn och drack thé och gott kaffe framför en film i soffan. En fredagsfika som var precis vad jag behövde. Me Like på den!!!

8kb

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥♥♥

 

26 thoughts on “F F F – Fredagens alla F.

Add yours

 1. Testat lite yoga, så svårt med vissa saker, speciellt när man är överviktig. Men ditt inlägg fick mig att få ett sug att börja testa igen! Ska kolla in klippet du länka och se om jag inte ska testa igen! 🙂 Hoppas du har en fin helg!

 2. Annas yogastudio? Jag brukar köra hennes pass för ländryggen! I love it.

 3. Så härligt med en lugn dag! Har också funderat på yoga men inte kommit till skott, ska testa detta. Härligt paraply, så sött verkligen. Hoppas du får en lika bra lördag <3

 4. Oj vad alla verkar börjat med yoga! Kul att du gillade det 😊 det där paraplyet från hm har jag också, ÄSLKAR det 😊

 5. Oh vilke snyggt paraply och jag köpte också doftljus igår =D. Jag har också ett coolt paraply ett stor som ser ut som zebransmönster med svart handtag, det är läckert =D

 6. Ååh men så skönt! Yoga som sågs ska va så lugnande! 😃
  Fint paraply och verkligen till ett kanonpiris! 😍

 7. Låter ju som en supermysig fredag. Är också nybörjare på yoga men tycker också det är sååå himla skönt, så har börjat göra den enkla versionen av solhälsningen varje morgon. Kroppen känns så bra efteråt! 😀

 8. Åh jag älskar yoga, har bara provat lite smått hemma, men har tänkt börja en kurs sen när jag flyttat 😊

 9. Ibland kan jag önska att jag kunde känna tjusningen med yoga men har testat och med min kristna tro funkar det. Fikan lät ju alldeles underbar. Det enkla ska inte underskattas.

 10. Vilket fint paraply o doftljus älskar jag .
  Roligt med f grejer blir det Lite grejer idag kanske ?😓😂
  Fin fortsatt lördag kram

 11. Åh vad kul att du ska blrja med yoga 🙂 det är verkligen bra för själen , brukade med köra yoga innan men har inte tyckt jag behövt det så mkt 💕

 12. Jag tycker verkligen att det verkar mysigt när jag ser och hör om folk som håller på med yoga. Själv är jag så klumpig att jag inte vågat mig på det än. Det kanske får bli ett försök med Youtube i lugn och ro någon dag.

 13. Vilket fint paraply! Ett sådant vill jag ha! Jag har testat yoga och jag blev förvånad av att det var så jobbigt som det var. Jag trodde inte att man kunde bli svettig efter yoga.

 14. Så kul för dej att du kände att yoga var nåt för dej 🙂 Det är ju många som kör det. Jag har inte testat det nån gång 😛

 15. Skulle va kul att testa yoga 🙂 va super skönt att du haft lugnt och bars varvat ner

 16. Åh, så inspirerande att läsa att du betade av två yogapass hemma! Jag har, precis som du, länge varit sugen på att testa yoga men har inte fått tummen ur. Nu när jag läste att du gjort det skall jag nog också testa på att köra ett pass här hemma dock : ) Tack för påminnelsen!

 17. Vilken härlig fredag du hade, låter perfekt när du har haft fullt upp och bara ta det lugnt en dag. Här har det inte heller varit bra väder 🙂

 18. Men gud vad härligt det låter att du börjat med Yoga, det verkar verkligen vara så fridfullt. Var det svårt eller enkelt att lära sig? Kul du delar med dig av en video! Vilket fint paraply 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: