Frågor från kommentarerna.

Halloj.

Dags igen att svara på frågor från kommentarerna. Förra veckan blev det inga svar när jag var bortrest så det blev inga svar. Så nu kör vi som man säger i Mello tider!!!

Vad tog du till lunch? Hade dom god vegetarisk mat? Men gud så mysigt, det stället skulle jag behöva besöka. Hakar du på? Men wow vad vackert!!! Vart ligger detta? Alla dessa frågor handlar om Govindas vegetariska restauranger. De har två ställen i Stockholm ett i anslutning till anrika Central Badet på Drottninggatan och ett i Vasastan. Ärligt talat så minns jag inte vad jag tog för något till lunchen men jag valde buffén för att få smaka på flera olika rätter. Däremot minns jag att det var äppelkaka och vaniljsås till efterrätt som ingick i priset. Självklart Malin så hänger jag med dig och mumsar vegetariskt.

20stan820stan7

Har du några tankar på vad du ska köpa? Jag vet inte om jag hade några tankar men jag kommer ihåg att hon fick en tshirt från Hollister, bodybutter från Body Shop och ett presentkort på Espresso House.

Har du någon favoriträtt gällande Indisk mat? Jag är inte så himla bra på indisk mat. Däremot så brukar jag alltid välja samma varje gång jag lunchar med maken på restaurangen dörr i dörr med hans företags kontor. Man kan välja styrka på såsen men jag är feg och väljer den svagaste.

7b

Jag tror minsann att du är lik din mamma? Stämmer det? Visst stämmer det att jag är lik min kära mor. Så har det varit sedan jag var liten att vi är lika till utseendet. Däremot så så ska jag vara väldigt lik min mormor som jag tyvärr aldrig fick träffa till sättet att vara. Tänk att syskon med samma föräldrar kan bli så olika till utseendet. Ni ser ju själva jag är mamma och syster pappa min kära lillebror är nog mer åt pappas håll.

6b

8c

Hur äter du din semla som den är eller med hetvägg? Jag äter min semla rakt av som de är. Smakade på hetvägg för många år sedan nu hos en kompis där föräldrarna bjöd på hetvägg men gillade det inte alls.

4e

Dom verkar ju såååå bra men.. de är så små och jag är så slarvig, tappar man inte bort dom lätt? Här pratar vi om airpods. Ingen av alla oss fem har ännu tappat bort den. Oftast så stoppar man tillbaka dem i etuiet när de inte används för att de ska laddas under tiden man inte använder dem. De ramlar inte heller lätt ur öronen. Sönerna brukar ha dem på gymmet och när de springer.

IMG_7149

Shoppade du något mer än sneakers? Ja jag shoppade en hel del när jag och Tilda var iväg på shoppingdag på Sportlovet. Det blev kjolar, klänning, tischor, underkläder och lite smink. Jag var nöjd och belåten.

25hhh

Men du vad har du på att förlora med att gå en kurs och börja jobba med fotografering? Det är sant men just nu går jag en arbetsförmågeutredning som jag vill ha klar innan jag tar tag i något på allvar igen. Vem vet en dag kanske jag börjat på en fotoskola.

12c4b-6aug3

Vad e detta för event? Brukar de vara sånt här i sälen? Det frågas här om Vasaloppsmiddagen som höll dagen innan starten av Vasaloppet för sponsorer och idrottsförbundet. Högfjällshotellet har flera tillställningar och konserter under hela året så ja det är massvis med olika saker på g i Sälen på Högis hela året.

2kb2ka

Låter inte som en vanlig semestertesa ni är på? Vanlig och vanlig? Min man är ljudtekniker och jobbar ofta med olika produktioner uppe på Högis i Sälen. Om det passar för övriga familjen brukar vi åka med upp och åka skidor. Sedan så blir det ju så att som vi ingår i produktionen så ser vi de konserter som är och deltar i de middagar och äventyr som artister och tekniken får göra.

1e27dd28calle228calle441kh

1kj27a

2kg

Hur känns det att stå på skidorna nu efter några års uppehåll? Nu har jag åkt en till två gånger de två senaste åren så nu känns det bara bra igen. Däremot emellan de åren kan jag säga att jag nog åkte senaste 1:an på gymnasiet. Som barn hade vi backe nära hemma vid som vi skidade till på kvällar. Under helgerna var familjen ofta iväg och åkte skidor.När jag var barn var jag riktigt vass på att åka skidor måste jag erkänna. Efter några dagar i backen känner man sig ganska bra igen, lite som att lära sig cykla ni vet, har man inte cyklat på flera år tror man att man ska slå ihjäl sig vilket man inte gör.

8e8f

Puss & Kram

 

 

 

22 thoughts on “Frågor från kommentarerna.

Add yours

 1. Oj va lika du & din syster är, superfina är ni! Kul med en massa shopping & att du hittat så mycket du gillar🌷

 2. Ni är verkligen lik varrandra i familjen! 😃
  Vilka bra svar du gav på frågorna! 😊 ha en fin fredag! ❤️❤️

 3. Åh vad kul att du svarar på frågor du fått i kommentarena. Riktigt bra svar på frågorna 😊 oj så lika ni är varandra i eran familj 😊

 4. Nu gjorde du mig sugen på både semla och att åka skidor. Har int eåkt mycket skidor men tycker det är kul med skräckblandad förtjusning, sonen säger han vill åka skidor så vi får väl göra det nästa vinter

 5. Så fina bilder! O vad gott med buffé. Det är ju helt awesome att ta buffé så får man smaka på allt haha!

 6. Tack snälla för svaret, då ska jag nog överväga att införskaffa de små filurerna ändå.
  Man slipper ju trots allt, som du sa, att fastna med sladden överallt!

 7. Mysigt att luncha med killen ibland 🙂 Ibland hittar man ju en rätt man tycker om och så köper man den varje gång 🙂

 8. Jag smakade hetvägg för första gången nu i år faktiskt. Det var inte riktigt min grej heller, så jag fortsätter att äta mina semlor rakt upp och ner jag med.

 9. vad gott med buffe´lät ju inte alls fel det heller och äppelkaka med vaniljsås till efterrätt. mummsigt värre 😀

 10. Jag är sugen att testa indskt har aldrig gjort det, finns inte sådant i mindre städer heller så du kan bjuda ut mig på det då jag är i Stockholm. Ja du är lik din mamma och näee ni syskon var inte så lika så de är nog pappas då =D, fina ni är allihop =D

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: