Årets allra första grillning.

Halloj.

Min söndag bjöd på en välbehövlig sovmorgon. Att få vakna utan att klockan ringer är verkligen bra för både kropp och själ. Efter frukost hann jag med yogapasset som jag börjat köra nu innan jag smet in i duschen.Killarna fick grillfeeling av det vackra vädret och åkte ner och köpte grillsaker. Under tiden satte jag lurarna i öronen och gick ut på en promenad.

Årets allra första grillning.

Väl hemma igen stod Marcel på altanen och hade börjat grilla. Doften av grill är en doft av lycka och välbehag för mig. Tanken var att vi skulle suttit ute på trallsoffan på filtar och ätit men det var kallare än vad vi båda trott när vi var ute på altanen. Nu inne i värmen igen känner både jag och Marcel oss genomfrusna men men vi har haft grillpremiär hemma hos oss för 2019.

10ee10gg10hh10jj10kk

29

 

18 thoughts on “Årets allra första grillning.

Add yours

 1. Så härligt att kunna vara ute och grilla. Man får passa på när man kan 🙂 Vi har haft ösregn och snö från och till så har mest varit inne.

 2. Men GUD vad gott med grillning! Med tanke på eldningsförbudet grillade jag inte en enda gång förra sommaren så jag får nog börja tidigt i år precis som du för att stilla abstinensen 😉

 3. Men åh grillat! Så underbart att redan ha startat grillsäsongen. Nu blev jag sugen på min mammas potatissallad, goda kött och så honungsmelon. Yummie!! Det ser väldans trevligt ut på bilderna måste jag säga.

 4. Åh, så härligt med grillpremiär även om det var kallt. Jag for ut häromdagen för att jag trodde att det brann hos grannen, men det var bara som de grillade. Trots blåst och regn!

 5. Vilka härliga bilder! Himla mysigt med premiär av grillning, håller tummarna för att de snart blir bättre väder här så grillen kan plockas fram 😃

 6. Alltså, nej men vad härligt det där ändå ser ut! 🙂 Inte så man inte längtar efter grillpremiären själv..

 7. Åh det finns verkligen inget som slår GRILLNING fy så gott och underbart det ser ut.att vara hoppas dagen fortsatte i samma anda , jag var på en mysig promenad med min karl .

 8. Så mysigt att grilla! 😀 Det är verkligen det bästa som finns, vi grillar jätteofta – året om. superglad för en karl som älskar det lika mycket som mig. haha! 😀

 9. Åh så gott! Och doften från grillen är så härlig! Vi brukar grilla första gången till påsk 🙂

 10. Så mysigt det ser ut, ska vi grilla får vi ge oss ut i fodrade byxor och jacks, här finns snön kvar i vår trädgård 😉

 11. Men mums vad gott med grillat, jag har fortfarande inte grillat faktiskt men jag hoppas den dagen kommer snart, det finns ju inget godare om jag ska vara ärlig! Grillat är bäst <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: