Indisk lunch efter sjukhusbesök.

Halloj.

Idag stod det besök hos reumatologen med Marcel igen. Det skulle diskuteras hur medicineringen skulle se ut och de vanliga proverna skulle tas. Extra blev idag en remiss för att kolla upp om han fortfarande sedan han var lite kvar av den infektionsutlösande astman som han hade när han var liten.

7e

Indiskt till lunch.

Hungriga i magarna åkte vi förbi den indiska restaurangen vid Roberts kontor och åt lunch. Där har vi ätit flera gånger och de har riktigt bra mat. något som jag uppskattar som nästan aldrig dricker läsk är att de har hallonsoda. Hallonsoda som morfar alltid hade hemma när jag var hos honom och det var ofta.

7a7b7c

Suck!!! Igår när jag var inne i stan gick jag in till en mobilreparatör ställe som lagade iphone och kollade upp min kamera. Han mannen där kunde se att min kamera förlorat prestanda men visste inte varför. Även efter några inställningar hit och dit tog inte telefonen de nya uppdateringarna som finns automatiska i samband med system inställningarna. Ja vad säger man….det var väl värt ett försök i alla fall. Därför stör jag mig så mkt på att bilderna inte håller. Det blir helt enkelt till att släpa på systemkamera fortfarande tills jag köpt en ny mobil. Jag får väl se det bästa i situationen bilderna blir bättre med stora kameran och att min höger arm får mera muskler som att jag bär omkring på en tung väska.

puss1

17 thoughts on “Indisk lunch efter sjukhusbesök.

Add yours

 1. Åh indiskt är något jag alltid velat prova men aldrig riktigt kommit till skott att göra det. Vi hade en indisk restaurang här men den la dom ner. Men de såg riktigt gott ut. Åh vad hemskt att ta blodprov, hatar nålar och blod 🙈

 2. Gud så gott med indisk mat min favorit är Chicken Tikkia Masala:-) Förstår problematiken med att släpa omkring med en vanlig kamera, det är”lite” tyngre och otympligare… Men jag själv föredrar att fota med riktig kamera:-)

 3. Hoppas att det gick bra med sonen och så gott med hallonsoda, fick man barndomsminnen ;). Tråkigt med mobilen

 4. Jag tycker också om hallonsoda det är så gott, synd bara att den inte finns överallt längre som tidigare. Maten ser som alltid lika god ut 🙂

 5. Hoppas att det gick bra för din son.Åt faktiskt själv indisk i går med min stora syster 😋Gud vad tråkigt att höra om din mobiltelefon. usch vad jobbigt att du tvingas bärra runt på systemkameran som är så otymplig och tung.Men vad gör man inte för att få bra bilder

 6. Haha jag är livrädd för indiskt, men måste testa någongång. Hoppas det löser sig med kamera!! Jag vet ju hur mkt du tycker om att fota.

 7. Mums, jag älskar indisk mat ❤
  Synd om mobilkameran, men det positiva blir ju att du får kika efter en ny ❤

 8. Men va tråkigt & konstigt med mobilkameran, vad är de för mobil du har? Gott med indiskt förresten 😍

 9. Men åh så gott med indiskt! Tyvärr så är jag den enda i familjen som gillar det så det blir inte så ofta här 😅

 10. Den där lunchen såg så fruktansvärt god ut, mums! Jag har aldrig ätit indisk mat tror jag, det verkar ha så mycket gott så måste testa någon dag. Har du någon favoriträtt gällande Indisk mat?

 11. Men vad synd med din telefon, men du kommer ju bli superstark på köpet så bara att fortsätta ”träna”. Lunchen såg supergod ut, brukar laga en del indiskt hemma men tror det skulle vara bättre på restaurang

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: