Vår städhjälp Zlatan – robotdammsugaren.

”Inlägget är i samarbete med RobotExperten.se”

robotexperten2

Hej Hej.

Har ni någon hjälp med städningen där hemma? I så fall undrar jag hur ni tycker det fungerar med städhjälp av företag som kommer hem och städar hos er. Jag har haft svårt för att någon annan ska komma hem till oss och städa och fixa med våra saker. Nu erkänner jag att jag har stark integritet och inte alls vill ha någon snokande hemma hos mig. Jag känner mig inte alls bekväm med städhjälp på det sättet. Just därför passade det helt perfekt för oss att bli med en robotdammsugare.

Vår städhjälp Zlatan.

Zlatan flyttade hem till oss julen 2017. Sedan dess har han vaktat och haft ansvar för hallen och köket de flesta dagarna i veckan. Tre gånger åker trots Zlatan stora dammsugaren fram i hela huset men det är för att jag verkligen vill vara delaktig i städningen i vårt hus. Robotar i hemmen är fortfarande ganska nytt för gemene man. Robotdammsugare har däremot börjat flytta in i fler och fler hem.

Saker som du bör tänka på innan du skaffar en Zlatan.

Vilken typ av bostad har du? Viktigt att tänka på när man funderar på att skaffa en robotdammsugare är att roboten trivs allra bäst i öppna landskap,  hem med en i en öppen planlösning med större fria ytor och där det är  enkelt att förflytta sig mellan olika rum. Trappor har de svårt med med trösklar som inte är över 2 cm höga klarar de av utmärkt. Ytterligare en viktigt sak att tänka på är att de ibland kan ha svårt att åka runt på mattor med lugg utan att snurra in sig i luggen.

r1

bild-electrolux

Styra roboten med telefonen.

Något som jag verkligen fastnat för är att jag kan sätta igång Zlatan med mobilen så att han har dammsugit i hallen och köket till jag kommer hem. Tänk er själva att sitta på sonens hockeymatch och känna att det går alldeles för många timmar och att du ligger efter med hemmasysslorna. Då kan jag enkelt gå in i telefonen och sätta igång vår robotdammsugare som avlastar mig väldigt mycket. Mina vänner gör som jag skaffa er en egen robot. Gå in hos Robotexperten.se som kan guida dig till den bästa robotdammsugaren för dina behov.

r2

Kram Kram

 

 

17 thoughts on “Vår städhjälp Zlatan – robotdammsugaren.

Add yours

 1. Jag har med svårt för ta in någon annan som städar, även om det hade varit skönt. I huset när jag var smabo, hade vi en, sambon köpte en. Och den fungerade bra och nu när jag flyttat till lägenhet, har jag märkt hur smidigt det egentligen var. Så får se om jag skaffar en själv.

 2. Har alltid bott hemma med alltid varit den som gjort alla sysslor. Att ha någon hemma som städar skulle varit så lyxigt, för det gör så att jag får en massa tid för annat som jag också behöver göra 😍

 3. En sån har jag varit sugen på att skaffa, men det blir svårt med alla leksaker som ligger överallt 😥

 4. Jag är lite som dig tror jag, obekvämt att ha någon som kommer hem och städar så en Zlatan skulle nog vara ett välkommet tillskott. Min mamma däremot har faktiskt börjar anlita en städfirma som hon är supernöjd med och de är supertrevliga.

 5. Önskar verkligen att vi hade en av dessa men vi bpr för litet så det skulle typ vara bortkastade pengar 😅 men det är ju dunder att det finns för dem som behöver avlastningen! 😍

 6. Så smidigt att styra från telefonen. Vi har en robot gräsklippare hos mamma som funkar super bra!

 7. Vi har en och jag är inte så imponerad. Den klarar inte av mattor exempelvis och ska man ta bort dem kan jag lika gärna dammsuga själv. Men vi har nog inte ett hus som är anpassat för robotdammsugare ☺

 8. Vilken grym grej verkligen! Jag får ju hjälp med städningen av personer från boendestöd men hade lätt kunnat köpa mig en sådan. Jättebra att ha 🙂

 9. Men alltså hur grym dammsugare, älskar funktionen att man kan slå på den när man Inte är hemma! Får ta och kolla närmare på den dammsugaren 😃🌷

 10. En robotdammsugare skulle passa mig bra!😊 Jag kan inte tänka mig att ta hem en främmande människa för att städa. Har definitivt för mycket integritet för det.

 11. Så skönt och praktiskt att ha en robotdammsugare hemma! Här hos hos däremot så skulle det aldrig fungera, vi har trösklar mellan alla rum 😆

 12. Jag skulle också ha svårt för att ha någon som kommer hem till mig och städar. Robotdammsugare känns super om man bor lite större, vi bor i en tvåa så känns inte aktuellt men super bra om man har öppnare ytor som du nämner.

 13. Min svärmor gav mig och sambon en robotdammsugare i julklapp. Eller rättare sagt, hon ska betala den som jag bestämmer att vi vill ha. Och än har jag inte riktigt bestämt mig, tre månader senare… Har sådan sjuk beslutsångest mellan modeller och funktioner så det här hjälpte mig lite på vägen då det jag velat mest över är just funktionen att styra den via mobilen… ❤️

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: