Dagens Vill Ha…

Godmorgon.

Mitt i allt när jag egentligen borde snabba mig för att hinna in till stan i bra tid så fastnade jag inne på en av mina favorit butiker Country Dreams. Jag brukar nästan alltid börja med att kika igenom butikernas rea sidor. För är det något som jag gillar att göra så är det förstås att fynda. Nyss hittade jag hur snygga och coola brallor och en blus i samma mönster. Vill ha nu!!! känslan ropade högt i mig kan jag lova.

rand

kram

12 reaktioner till “Dagens Vill Ha…

Lägg till

  1. Åh att fynda är den bästa känslan ever! Har aldrig hört talas om den affär, måste kika in för de där plaggen var så snygga! 🙂

  2. Åh, det där var faktiskt väldigt snyggt! Hade inte tackat nej till det jag heller 🙂 För övrigt är jag precis likadan som du – REA-sidorna är de som gås igenom allra först. Ibland t.o.m. bara dom, haha!

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: