Apple Airpods – det trendigaste man kan ha i sina öron.

”Inlägget är i samarbete med JackpotCity”

Hej.

Det måste finnas många fler än jag som blivit tokiga på alla hörlurar till sina mobiltelefoner när man fastnar i sladden så fort man vill göra två flugor i en smäll. Ofta när jag ska stryka och vika tvätt till exempel så fastnade jag med sladden. Lika så när man skulle plocka i och ur diskmaskinen för att inte tala om när jag jobbat i trädgården. Helt plötsligt när ljudboken. samtalet, eller låten var som mest intressant flög lurarna ur öronen för att jag fastnade i rosbusken eller i dörrhandtagen på köksskåpet. Hur som helst störde det mig enormt mycket.

Apple Airpods – det trendigaste man kan ha i sina öron.

Kanske de allra bästa julklappen som jag fick i fjol var apple airpods utav Wille. Airpods är trådlösa hörlurar. De är så enkla att använda det är bara trycka in lurarna i öronen, para dem med sin iPhone och börja använda dem på några sekunder. Lurarna kommer med ett smart etui som inte bara är en smidig förvarning utan även boxen där lurarna laddas i sitt egna etui utan att behöva koppla in i eluttag. Etuiet kan man däremot ladda upp via en sladd in i eluttaget.

1010

Wille frågade oss alla i familjen om vilken färg vi tyckte bäst om innan jul. Jag hade svårt att bestämma mig eftersom jag gillar flera färger men valde att säga röd till slut. Att de svaren skulle bli färgen på våra etui till de airpods som han gav bort till oss alla i julklapp var det ingen som hade en susning om eller ens kunnat drömma om.

IMG_7149

Alltid när jag åker in ensam till stan har jag mina airpods i öronen även om jag inte lyssnar på något bara för att få bort allt brus och gömma mig lite i min egen lilla värld. Det är verkligen hur skönt som helst.

För och nackdelar med Airpods.

IMG_7156

Den största fördelen enligt mig är den enormt snabba uppladdning som de har i etuiet. Frågade även maken som just nu kom in i rummet om vad hans ansåg vara den största fördelen. Han svarade att slippa sladden och att de levererar en känsla av frihet. Så nog är airpods en trend som är här för att stanna. Om jag skulle hitta någon nackdel så får det bli att de är relativt dyra men med allt som är nytt så är det ofta lite dyrare i början innan de etablerat sig för allmänheten.

Kram Kram

 

”Inlägget är i samarbete med JackpotCity”

 

23 thoughts on “Apple Airpods – det trendigaste man kan ha i sina öron.

Add yours

 1. Sonen tycker dom där är så bra och jag funderar på att köpa sådana jag med för jag börjar tröttna på dom jag har nu =)

 2. Dom verkar ju såååå bra men.. de är så små och jag är så slarvig, tappar man inte bort dom lätt?

 3. Jag har inte vant mig vid dessa än, när jag ser någon på tåget inte ha sladd på sina hörlurar tycker jag det ser konstigt ut! Jag hade vart rädd för att tappa dem utan att direkt märka av det….

 4. Jag har inte själv testat airpods, men min tanke varje gång jag ser sådana är att jag hade tappat bort dem på nolltid 😉 Jag förblir omodern ett tag till och kör vidare med sladd.

 5. Åh, jag har funderat på att
  Köpa sådana, mer än en gång. Hade behövt det när jag är på gymmet med någonstans har jag blivit för snål när det fäller saker till mig själv 😂

 6. Jag HATAR dem 😂 de är så fula, de är dyra i sinne och man kan inte visa folk att försök inteprata med mig 😂

 7. Ser väldigt smidigt ut, men jag hade tappat bort dom direkt. Satt inte huvudet fast hade jag tappat det oxå hihi

 8. tycker det känns som man tappar ut dom =)
  hi hi min e lite annrorunda för jag har gjort den själv

 9. Det värsta jag vet med dessa sladdar är ju att dom trasslar in sig och man måste knyta upp de…. Men detta tips är verkligen något jag själv skulle vilja ha. lät verkligen toppen 🙂

 10. Åh alltså dessa har jag spanat på länge! Men lite för dyra för mig just nu men i framtiden så 😃🌸

 11. Så otroligt bra för sladden är ju alltid i vägen, samtidigt så är jag rädd att jag skulle tappa bort en eller båda när de inte sitter i en sladd 😆

 12. Jag var SÅ HIMLA skeptisk till apple airpods när de kom. Tänkte att jag säkert skulle tappa bort dem, att de skulle ramla ur öronen och att jag skulle bli tokig. Sen fick jag ett par av min sambo och jag är HELT KÄR i dem. Bäst är nog ändå att musiken, ljudboken eller what ever pausas så fort man tar ur en lur och direkt börjar igen när man sätter tillbaka den!

 13. Så himlans bra, jag har beställt ny telefon och då får jag med sånna, ska bli riktigt kul att pröva airpods.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: