Jag var den på högstadiet som.

Hej.

Jag var den på högstadiet som gick min egen väg. I min klass som var precis samma från årskurs 1 var klassen säkert utåt den bästa av dem alla. Alla var tvungna att gilla samma saker, bära samma kläder och tävla om vem som hade finast pennskrin till strumpor.

När jag valde att gå min väg och umgås med likasinnade vänner blev tjejerna i min klass förundrade för att säga det fint. Det snick snackades om både det ena och andra. Höjden av tokigheter som jag minns var skolavslutningen i 9:an. Det var där och då det verkligen kom fram vilka de egentligen var som gick i min klass.

När jag valde att fira skolavslutning med mina vänner i grannkommunen och inte kom till den omtalade klassfesten tog det nog eld i skallen på tjejerna i klassen. De vågade fråga två av mina vänner som var på utanför discot i min stad. När de svarade att jag var på fest med min pojkvän och vänner beslutade de sig för att hata och rata mig på morgondagens skolresa till Österrike. Som tur var fick jag reda på hela händelsen innan av Dawn och Sunshine som ska ha skällt ut mina klasskamrater så de inte var mycket kvar av dem.

Ni kan ju själva gissa hur den resa blev för mig…Jag hängde med de killar i klassen som jag tyckte var schyssta. Vilka nötter det var i den klassen. När klassen hade återträff i fjol fanns det inte en chans i världen att jag skulle gått på den. Tack som fasiken för alla de härliga åren på högstadiet klass 9A. Vilken tur jag hade som hade alla mina cooparvänner.

4fff

 

Saramadeleine har en bloggutmaning i mars 2019 som jag tänkt hänga på från och med idag. Kanske funkar det inte alla dagar men det är ett mål att vara med.

Här kan ni se vilka utmaningar som det blir:

4. Jag var den på högstadiet som

5. Semmeldagen till ära, när åt du en senast?

6. När jag gick i skolan…

7. Det bästa med mina föräldrar är att…

8. Därför ogillar jag…

9. När jag mötte sorgen…

10. När jag mötte glädjen…

11. Jag skrattar när…

12. Jag blir arg när…

13. Jag mötte Lassie…

14. Då blev jag riktigt rädd…

15. När jag kände mig helt lost…

16. En tv-serie jag älskar är…

17. En tv-serie jag anser vara överreklamerad är…

18 .En oanad talang jag har…

19. Min allra bästa kompis…

20. En låttext som berör mig är…

21. Titeln till boken om mitt liv skulle heta…

22. När ingen ser mig så…

23. I sommar ska jag…

24. Jag förstår mig inte på…

25. När jag inte förstår så brukar jag…

26. Jag tycker språk är…

27. Att resa för mig betyder…

28. Senaste gången jag ramlade var…

29. Jag är den på stranden som…

30. Jag är den i butiken som…

31. Jag upptäcker ålderstecken när…

Deltagare i utmaningen är:

 

 

7

13 thoughts on “Jag var den på högstadiet som.

Add yours

 1. Kunde inte heller gå tillbaka på den där återträffen efter hur dom betett sig. Önskade mer att min lärare kunde säga ifrån och emot mina kamrater. Istället låste de in mig i klassrummet för att det var tydligen för min egna säkerhet. illa.

  1. Jag hade inte heller gått på den återträffen utan låtit det vara.Så larvigt att hata och rata dig för att du inte gick på sommaravslutningsfesten.

 2. Hade aldrig gått tillbaka på en återträff jag heller. Usch vad det finns för människor som bara vill förstöra för andra! Tycker du är jätte fin på bilden. Jag tycker du verkar som en stark kvinna!

 3. Jag gick inte heller på någon återträff, jag behöver inte visa upp vad jag åtstakommit under dessa år för dem, jag behöver inte visa hur stark jag blivit av deras hårda ord.
  Vi är bättre än dem, mycket bättre än dem.
  👍👍👍

 4. Så är ju många tjejer i den åldern att snacka skit och bete sig illa är ju tyvärr vanligt. Så härligt att läsa att du gick din egna väg i skolan.

 5. Så fantastiskt att läsa om att du gick din egna väg! YOU GO GIRL! Jag gjorde samma sak under mina år i gymnasiet och valde till slut att faktiskt inte ens dyka upp på min egna stundentdag. Då jobbade jag istället och sen åkte jag till Västerås där jag bor idag och firade studenten med en väns klass istället. Haha! ❤️

 6. Fy så man kan hålla på när någon helt enkelt vill gå sin egen väg och vara sig själv. Jag fattar inte att det ska vara så skrämmande för så många. Vilken tur ändå att du hade andra bättre vänner, och jag förstår att du inte gick på återträffen!

 7. Förstår att du inte valde och gå på den återträffen. Vi hade en för högstadiet, den gick jag på. Men vi hade en för gymansiet den valde jag inte och gå på, mer oärliga människor får man leta efter….

 8. Hade ej heller gått på den återträffen, fy för vissa människor! Du e stark

 9. Tror att det finns två sorters människor. De som älskade högstadiet och de som hatade högstadiet. Själv blir jag alltid lika förundrad över att det finns folk som har positiva minnen från de åren. Förstår att du inte gick på återträffen.

 10. Jag hade inte heller gått på den och skulle absolut inte gå på min heller om det skulle bli någon, de har säkert haft och hoppat över att bjuda mig, men då var det absolut detsamma =D

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: