Vad vore livet i sin glans …..

Halloj.

Nog för att det snöade igår när vi åkte från Sälen men att ha vinter, snö och slaskiga gator går fet bort i min värld. Allt som var så vackert inne i stan innan jag åkte är som bort blåst.Välkommen tillbaka till vintern eller inte alls?

Möte med arbetsterapeuten.

Idag var första gången som jag träffade min arbetsterapeut på Capio. Som alltid innan jag ska träffa någon ny blir jag lite smått stressad över vem man ska träffa och tänk om man inte klickar med den som jag hjälpa mig och så vidare. Hur som helst så var Agnes som hon heter så klok och bra så nu i april börjar jag min arbetsförmågebedömning. Vilket jag verkligen tycker ska bli skönt för att få veta vad och var jag står.

4c
Gamla vackra trappan hemma vid Havregatan upp mot Allhelgona kyrkan.

Mot Skanstull.

Jag drog stora luvan över huvudet och gick ner till Skanstull för jag behövde gå in och köpa ny body butter på Body Shop. Bokrean…hur är det ens möjligt att jag som älskar böcker missat den totalt? Jag har nog haft lite mycket att tänka på får bli mitt svar. Men som sagt bättre sent än aldrig. Idag smet jag in på Akademibokhandeln och kikade runt ibland alla billiga och intressanta böcker. Ut från bokhandeln kom jag med en spännande bok av Mia Thörnblad.

4a

Kaffe och semla på Gunnarssons.

Jag blir ofta väldigt trött i hela kroppen när jag besöker läkare eller andra sjuksköterskor och idag arbetsterapeuten. Efter att jag gått runt runt i bokhandeln behövde jag en god kaffe. I dessa semmeltider och med Gunnarssons runt hörnet smet jag in och tog en kaffe och semla för att samla tankarna en stund. Är det något som Gunnarsson är kända för så är det deras semlor i alla varianter. Vad vore livet i sin glans…..om inte semlan fanns???

4d4e

Dags för mig att stänga mina blå en liten stund innan det ska åkas bil.

Ha det bäst.

♥ Puss ♥

27 thoughts on “Vad vore livet i sin glans …..

Add yours

 1. åh vad bra med ett lyckat möte med din arbetsterapuet. Jag kan också bli stressad av att möta nya människor, vem blir inte det dock? 😛

 2. Skönt att det gick bra hos arbetsterapeuten! Har oxå missat bokrean helt. Det är ju så kul att kolla runt efter böcker 😊

 3. Vilket bra rim 🙂
  Är som du, blir med stressad och nervös för inte klicka, eller för inte bli trodd. Så skönt det gick bra med Agnes. Hoppas utredningen går bra och fort.

  1. Vad skönt att det gick bra hos arbetsterapeuten för dig.Vad roligt att du ska börja med arbetsförmågebedömning nästa månad.Håller tummarna för dig sten hårt

 4. Vilket bra rim! Jag sprang på bokrean 😍😍🥰 visst är det fint med snö och vinter men bor man mer söderut så vill man ju såklart slippa snön 😊

 5. Vad bra att de ska testa din rbetsförmåga , låter ju bra 🙂 ja man är alltid nervös vem. Man träffar 💕

 6. Skönt att de gick bra hos arbetsterapeuten alltid skönt när man är nervös att de går bra. Blir också stressad av att träffa nytt folk

 7. Nej fy, vinter nu går FETBORT! Härligt att du fyndat på bokrean, skulle med behöva spana in den 🙂

 8. Hahaa så underbar skylt och så sant!! Vad skönt att det kändes bra med Agnes, det är så viktigt. KRAM

 9. Jag har också missat bokrean i år, men än är det kanske inte för sent att ge sig iväg och fynda!😊 Så gott med semla. Det har det inte heller blivit någon än!😆

 10. Ja du nu går vintern fettbort för mig med, det som äntligen var snöfritt och man kunde börja cykla och så igen, det är så omständigt

 11. Då är det iaf en av oss som fått något uträttat idag! Jag har varit överspänd och supeeeertrött utan att kunna identifiera någon direkt anledning alls till det.

 12. Alltså slask är ju så himla tråkigt, verkar tyvärr på vädret att de ska bli riktig vinter igen. Mia törnblad är verkligen så inspirerande, läst flera av hennes böcker! Förresten, himla gott med semla 😃

 13. Ja det var verkligen vackra bilder du tog i sälen men här har även snön kommit och nej inte lika vackert som vårvädret som var. Vad gott det såg ut med en semla 🙂

 14. Låter verkligen jättemysigt. Köpa med sig en bok och läsa på kaféet. Hur tycker du om boken hittills? Älskar att låna eller hitta någon bok och enbart sitta någonstans. Ta det lugnt! 🙂

 15. Det lät ju väldigt positivt med arbetsförmåga prövning och arbetsterapeut, men förstår att du blir trött av det. Jag vet nog inte vad dina problem är så vill du så får du gärna berätta 😊

 16. Kände samma uppgivna känsla när vi åkte hem från Sälen i början på februari, efter den veckan med -23 så var vi liksom verkligen klara med snön och nu är det vitt på backen här igen! ARGH! Vet hur jobbigt det är att möta nya personer inom vården och jag är så glad för att första mötet kändes bra. Det är viktigt att man klickar med de människorna som ska hjälpa en ❤️

 17. Usch här snöar det idag, inte alls sugen på mer vinter 🙁 De body butter med jordgubb är jag typ beroende av, haha! Semla så gott det med, ska försöka få i mig en idag.

 18. Ja nästan all snö hade försvunnit och nu snöar det för tredje dagen i rad. Men det är väl bara att gilla läget antar jag då det fortfarande är vinter 😛 Vad skönt att ditt möte gick så bra. Åh ja idag är det ju semmeldagen. Jag föredrar vanilj.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: