Vasaloppets Högtidsmiddag på Högis.

Halloj.

Nu sitter jag hemma i vår lägenhet med en kopp kaffe och har kikat på alla bilder som jag knäppte under Vasaloppets Högtidsmiddag här på Högfjällshotellet ikväll. Nästan samma koncept som som i fredags med sittande fyrarätters middag och spelning med Kalle, Nina och Mariette. Ikväll var gästerna inbjudna Vasaloppssponsorer och Vasaloppsordförande och andra med liknande befattning. Maten ikväll var lite småskum måste jag säga. Jag förstår inte varför man ska krångla till rätterna så mycket, bara för att det ska låta så himla fint och nytt på något sätt. Hur som helst ikväll vann desserten med hästlängder.

Vasaloppets Högtidsmiddag.

Med risk för att ni ska tröttna på alla mina mat bilder under denna vistelse i Sälen så sparar jag er från dem. Hur som helst så var det fint som snus även ikväll fast det inte föll mig i smaken alla gånger.

2ka

Kalle och hans vänner på scen.

Jag känner att jag är lite tjatig med bilder från detta gängets spelningar i Sälen 2019. Men för att vara ärlig så var de så attans grymma ikväll. Att jag verkligen gillar Mariette och hennes röst har jag också redan avslöjat. Nina och Mariettes nummer tillsammans ikväll var magiskt. Jag måste bara säga att jag har älskat att fota här uppe i Sälen denna veckan. Så galet roligt. Tänk om jag skulle gå en fotoutbildning och börja jobba som fotograf? Ibland funderar jag på om det i alla fall inte borde vara värt att gå en utbildning eller kurs för att se vad jag lär mig och vad jag och mina kunskaper kan nå. Ni tror väl att jag börjar bli knäpp som både pratar om att fotografera och andra dagen pratar om att öppna ett ställe ”Kom Förbi”…Vem har sagt att man inte kan eller ska ha drömmar i livet att förverkliga?

2kd2ke2kf2kg2kh2ki

Sötnosar – Dags att sova för imorgon blir det en lång bilresa hem i snökaos. Det har redan börjat snöa här uppe. Så det blir nog både långa köer genom Sälen på grund av Vasaloppet och risk för dåligt väglag med tanke på snön som faller.

 

godnattsovgott_3

♥ KRAMIS ♥

 

25 thoughts on “Vasaloppets Högtidsmiddag på Högis.

Add yours

 1. Wow vilken kväll! Kul att få uppleva Vasaloppets högtidsmiddag även om maten inte föll dig till smaken. Ibland gör man verkligen för mycket med maten!

  1. Kan du inte kombinera dina två drömmar? Folk kan väl komma förbi 😉 och boka tid för fotografering?
   Allt går om man vill.

 2. Låter ändå som ni har haft en fantastisk vistelse! Jag är inte trött på matbilder/inlägg, jag älskar mat och dreglar över de haha! Hoppas ni får en säker resa ❤️

 3. Vilken fantastisk upplevelse du har i Sälen! Tycker absolut att du ”ska” gå en fotoutbildning. Tänk om du kan försörja dig som fotograf, det vore ju rätt så häftigt ändå. Kör på säger jag! Drömma ska man absolut göra och även försöka förverkliga. Kram på dig!

 4. Vilken härlig kväll. Vi tröttnar inte alls på bilderna. Jag uppskattar det bara. Klart du ska följa dina drömma

  1. Vilken kväll men synd att maten inte var så bra. Tur att efterrätten var till belåtenhet. Nä, dina matfoton vill jag inte vara utan. Tycker du tar himla bra foton så satsa du på en fotoutbildning.

 5. Verka som en magisk resa ändå , att få uppleva saker även om de kanske inre faller 100% i smaken 🙏

 6. Mariette är verkligen grym. Hennes röst är verkligen stark! gick en foto utbildnings kurs på gymnasiet, fick lära mig photo shop och hela system kameran/vinklar etc.. spännande VAR det!

 7. Så härliga kvällar ni har det i sälen. Jag tycker alltid att desserter är godast när man äter ute. Drömma får man ju alltid göra, sen om någon av drömmarna skulle gå i uppfyllelse är ju bara roligt

 8. vad roligt 😀 Vad e detta för event? Brukar de vara sånt här i sälen? Har aldrig varit där innan så måste fråga! haha

 9. Tycker absolut att du ska satsa på en fotokurs. Tänker att du kan lära dig vad du inte kan om inte annat. Man blir heller inte dummare av utbildning 🙂

 10. Låter som en ljuvlig kväll och massor av upplevelse! Maten är bara en liten del av upplevelsen så tycker du hellre fokuserar på musiken och det som berörde dig! Gällande drömmar tycker jag helt klart att du ska drömma stort, annars är det ju inte drömmar!!

  1. Ja de är relativt lika men det är för att artisterna ska
   använda sig av dem. Mitt uppdrag under de två konserterna var att fota spelningarna åt Högis och alla företag runt dem😊

   Skickat från min iPhone

 11. Kan man bli trött på matbilder? Dock förstår jag dig att man blir lite less när de ska krånglas tillstå himla mycket, ge mig koktpotatis med köttbullar, brunsås o lingonsylt eller palt så är jag nöjd, hahaha. Kram<3

 12. Förstår inte heller varför de skall krångla till det. Men jag blev nyfiken på matbilderna från denna middag. 🙂 Hoppas hemresan går bra.

 13. Du är en superduktig fotograf och tar så bra och härliga bilder 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: