Från det ena till det andra.

Hej Hopp.

I morse vaknade vi upp till ett snöigt Sälen. Vasaloppsdagen vilket är halvkaos i trafiken så vi tog det lugnt och åt lång frukost på hotellet. Det är klart att det var lite tråkigt att säga hejdå till Sälen men det kändes skönt också för nu längtade jag hem till vår Wille. Från det ena till det andra kan man säga.

3c

Med ljudbok i lurarna gick den långa resa hem snabbare.

Alltså ljudböcker är en riktigt bra grej. Jag är nästan beroende av Storytel och att lyssna på bra böcker. Det blir så härligt när någon läser för mig. Kalla mig Prinsessa av Sara Blaedel var så bra så den boken får bli mitt dagens tips till er.

3b

Vilket välkomnande hem.

Alltså vår William är ju bara bäst. När vi kom hem innanför dörren stod han och stekte pannkakor till oss alla och hade dukat bordet så fint. Man blir ju både glad och stolt över vilket fin och klok kille vi har. Love you Wille ♥.

3e3d

7

9 thoughts on “Från det ena till det andra.

Add yours

  1. Men gud fort denna veckan har gått för er i sälen 🙂 Ni gjorde verkligen helt rätt i att ta en lång frukost innan det var dags att åka hem igen. Vilken underbar son ni har som tänker på att ni måste vara hungriga när ni kommer hem och gjort ordning pannkakor till er och dukat fram 🙂 Förstår att du är riktigt stolt över honom vem skulle inte vara det?

  2. Håller verkligen med dig det är verkligen så skönt när någon läser för en. Det är det bästa med ljudböcker. Och jag är verkligen nöjd med mitt val av storytel 🙂

  3. Ljudböcker lyssnar jag inte alls på kanske nåttt man borde göra . Tänka på annat . Så himla gott med pannkakor 😍

  4. Men ohh så fint av honom, KÄRLEK, samt skönt att komma hem såklart. Ja förstår att det tagit tid för er att ta er hem idag, för det har verkligen varit snökaos här idag och då har ni haft så hela vägen. Skönt att ni är hemma och väbehållna

  5. Vilken fin kille ni har! Pannkakor som är verkligen så gott. Muums! 😀 Behöver verkligen något nytt att läsa. Skall nog ta chansen och läsa eller lyssna på den boken med 😀

  6. Jag har inte kommit så långt så jag lyssnar på böcker utan vill allt ha en fysik bok fortfarande 🙂 Gulligt att få pannkakor då ni kom hem efter en lång resa.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: