Gammelgården fick stå för lördagsfikat.

Hej.

Nu kan jag även sätta check på fredagsfikat som blev lördagsfika. Alla gånger som vi är uppe i Sälen så tycker jag att man eller jag måste gå till Gammelgården och fika. De serverar våfflor med ljuvligt hjortronsylt och vispgrädde.

Gammelgården fick stå för lördagsfikat.

Efter vi åkt skidor hela förmiddagen ända fram till lunch fick det bli en snabb fika bara för att jag var tvungen att mumsa våfflorna. Miljön på Gammelgården är lite unik med flera uppstoppade djur lite överallt inne i timmerstugan. Idag fick vi bord i soffan lite för nära älgen för mig men jag höll mig lugn och jag klarade av den. Egentligen så tycker jag att sådana djur är skitläskiga och jag får ibland tokpanik.

2fa2fb2fc2fd2fe2ff

Dags att hoppa in i duschen så vi inte kommer för sent till kvällen spelning på hotellet.

Ha det gott.

♥ Puss & Kram ♥

14 reaktioner till “Gammelgården fick stå för lördagsfikat.

Lägg till

 1. Håller med dig gällande uppstoppade djur :-o. Tycker också det är skitläskigt, liksom förstår inte heller riktigt syftet med att ha en uppstoppad älg på väggen :-o, sedan på ett matställe. Tänker genast bakterier ;).
  Men våfflorna med hjortonsylt ser helt sjukt gott ut. Jag som aldrig är i fjällen har dock fått för mig att det lite hör fjällen till att äta våfflor? Är det så? 🙂

  Gilla

 2. Tänk det förstår jag att du tycker, jag är lika, uppstoppade djur är läskiga. Ärligt talat fattar jag inte varför man har sånt. Trofeér av de stackars djuren. Lite felanvändning av maktposition kan jag tycka.

  Gilla

 3. Oh mysigt att ta lördagsfika där och hehe lite coolt ändå med uppstoppade djur ändå, fast ja det är ju blandade känslor. Mysigt och fint där var

  Gilla

 4. Nu drömmer jag mig tillbaka till Sälen igen, speciellt eftersom att det återigen börjat snöa här hemma i Västerås. Vi besökte våffelstugan i Lindvallen och det är så mysigt med ställen som är inredda på ett speciellt sätt. För både dig och mig som gillar att fotografera är det ju himla roligt att fånga miljön på kort också ❤️

  Gilla

 5. Jag är nog en av världens enda norrlänningar till blodet som inte kan åka skidor haha, så lite avis är jag då ändå på er! 😄 åh så gott det där såg ut, vattnas i munnen 😍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: