Träningsvärk och Troll i Hundfjället.

Hej.

Hur mår ni idag? Jag har träningsvärk som heter duga i benen idag. Helt enkelt är jag för otränad för att åka i backarna hela tiden. Förr när jag var barn och fram till högstadiet var jag riktigt bra på att åka skidor då familjen åkte varje helg i olika backar. Men att förlita sig på gamla meriter har aldrig funkat särskilt bra varken för dig eller mig.

Hundfjället levererade på topp.

1a

Hundfjället var fullt med folk idag och liftarna i början av området hade kanon långa köer. Men när vi väl kom upp och kunde börja åka var det helt okej förutom i Trollskogen där det var allmänt kaos. Barn föräldrar och nybörjare som stannade av och till mitt på eller helt blockerade skogsbanan med troll och sagor. Med andra ord lite kaos kan man lugnt säga. Men Trollskogen är fin och charmigt och jag förstår att barn vill åka och ofta och mycket.

1g1h

Höga höjder och utsikter så man nästan hissnar.

Jag sa det nog redan igår men det är magiskt att åka korgliftarna och ha utsikt över hela fjällen och backsystemen. Energikick på högsta nivå….

1e

1d

7

16 reaktioner till “Träningsvärk och Troll i Hundfjället.

Lägg till

 1. Ser riktigt fint ut 🙂 åh jag har alltid velat prova åka skidor men ser så läskigt ut att åka i liftarna haha

  1. Gud vad härligt det låter med hundfjället.Usch det lätt inget vidare att det var kaos ett tag där.Hur känns det att stå på skidorna nu efter några års uppehåll?

 2. Vad fint dom gör det till er gäster, ni verkar till att ha det helt underbart. Men jag håller mig på den gröna marken eller det sandiga alternativet är allra bäst.

  1. Leva på gamla meriter? Skulle jag aaaaaldrig göra jag ÄR ju världsmästare i puckelpist! Eller okej då, det är jag knappast, det vore dock kul att lyckas med det.
   Jag kan ana träningsvärken dock och den är jag allt annat än avundsjuk på.

 3. Så fint där ser ut att vara. Jag får panik av tanken av att åla skidor, så de är jag inget avundsjuk på. Eller jo, egentligen. Hade velat kunna men skräcken från tonåren sitter i. Haha!

 4. Oj så vackert det ser ut i sälen nu vid den här årstiden. Kan verkligen tänka mig att den vyn får man energikick av. Hoppas träningsvärken släpper snart 🙂

 5. Vad läckert med trollskogen och så¨härlig ni har det, bra att ni åker hem idag då för det är inte bra väder, samt kör försiktigt

 6. När jag läste detta inlägget fick jag tårar i ögonen då jag själv var där som barn mycket med min morfar som gick bort för några år sen! Så mysigt att vara i trollskogen, minns det själv som väldigt mysigt.

 7. Ahaa, its pleasant conversation regarding this article here at this blog, I have read all that, so
  at this time me also commenting at this place. I could not resist commenting.

  Well written! I’ve been surfing online more than three hours
  nowadays, but I by no means discovered any interesting
  article like yours. It is lovely value enough for me. In my view, if
  all webmasters and bloggers made just right content as you probably did, the web
  will likely be much more useful than ever before. http://goodreads.com

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: