Helt Amazing kväll.

Hej.

Jag kikar in en stund innan det är dags att somna. Vilken amazing kväll vi haft här uppe på Högis tillsammans med ljudgänget och artisterna. Det har hänt så mycket som är helt galet men det lämnar jag.

En helt Amazing kväll.

Vi har ikväll varit nere på Jacks BBQ Shacks och ätit, druckit gott och skrattat massor. Denna kvällen kommer vi alla nog sent glömma. Nere i backen ligger Jacks BBQ Shacks serveras något ut över det vanliga. Om man inte orkar gå ner i backen åker man släde efter en scooter. Vi vuxna gick ner medan barnen åkte stjärtlapp ner. Först vi vi ta del av en förrätt utomhus där det grillats så mycket gott. Där det hade en bar av is och flera isskulpturer.

1ka1kl

En matupplevelse utöver det vanliga.

Första rätten kom till borden och vi fick äta den med svarta handskar på med händerna. Jacks BBQ Shack serverar grillat i alla de former i världsklass på ett sätt som inte någon av som varit med om tidigare.Som sagt Helt Amazing!!! Jag som alltid äter veg när jag äter ute fick svampar som var galet goda.

1kb

EE5E3794-BAF5-4023-A351-AEDC65BAD803.jpeg

Knäck på snö.

Har ni någon gång fått in brickor med snö på? Tro det eller ej in kommer snö på brickor följt av en servitör som häller knäcksmet på snö…Vad händer? Jo det blir knäck som vi fick peta los med grillpinnar. Ni anar inte vad det var gott. Jag typ tok dog.

1kc

Grillbuffé.

Därefter vi gå ner till grillbuffén där kocken stod och grillade med sina assistenter de mest makalösa i köttväg och en underbar meny till alla oss som var veg eller vegan.

1kf1kg1kh1ke

Mashmallow över öppen eld och släde.

När middagen var över var det dags att åka släde upp från fjället efter en snöscooter. Mariette var en riktigt bra chaufför med Kalle som kartläsare eller vad det kallades. Jisses vad vi skrattade och hade det roligt. Första gången för oss alla att åka släde som på Emil i Lönnebergas tid.

1kj1kk1ki

Tack alla som var med för ikväll Det var en underbar kväll och det var så mycket roligt och tokigt som hände uppe i Pianobaren när vi kom upp till hotellet men det sparar jag för mig själv.

natti

  ♥ Kramis ♥

 

 

12 thoughts on “Helt Amazing kväll.

Add yours

  1. Herre vad härligt ni har det! Detta låter verkligen som någonting man skulle uppleva men det lär inte hända. Får nöja mig med att dregla över dina bilder.

  2. Men rolig och härlig kväll som ni verkar ha haft. Blir ju lite små nyfiken på allt det där roliga som du inte delar med dig av. Så gott med grillat

  3. Men hörru, så kan du ju inte skriva!!! Blir ju nyfiken 🙂
    Låter helt fantastiskt! Låter inte som en vanlig semestertesa ni är på?

  4. Alltså wow! Det låter som en restaurang helt i min smak. Om jag någon gång kommer upp dit ska jag lätt besöka den här restaurangen! Jag som har en dag med sug efter lite allt möjligt blev galet sugen på knäck nu efter att ha läst det här.

  5. Både låter och ser helt underbart ut! En sån här semester skulle jag så gärna vilja åka på 😍

  6. Wow, vilken matupplevelse!! Det ser fantastiskt ut! Knäck på snö?! Så ovanligt, men jag älskar knäck så jag hade säkert gillat det.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: