Galet vad bra hon är Mariette.

Hej Hopp.

Egentligen så är jag galet trött men jag har en stund kvar innan jag får kram kudden. Jag måste bara få visa er några av alla de bilder som jag tog på kvällen spelning här på Högfjällshotellet.

Galet vad bra hon är Mariette.

Ikväll var det sittande middag med Kalle Moreus, Mariette och Nina Söderqvist som underhöll oss alla som satt och åt god mat. Jag lekte hobbyfotograf och tog hur mycket bilder som helst vilket jag förstås tyckte var kanon kul. Det är underbart att kunna gå all in med kameran. Bästa positiva inputen för mig alla dagar i veckan. Mariette har ju varit en favorit för mig de åren som hon ställt upp i Mello. Ikväll var hon allra bäst av de som uppträdde. Så galet bra röst och underbart scenspråk vilken gör att det var så roligt att ta bilder av henne. Tack för ikväll alla tre artisterna – det gjorde ni bra.!!!

28calle228calle428calle4428calle128caLLE328calle55

kram

28 reaktioner till “Galet vad bra hon är Mariette.

Lägg till

 1. Bilderna är verkligen jättefina! Speciellt eftersom att scenlampornas ljus brukar vara lite bråkig ibland. Det har du gjort bra! Kan tänka mig att spelningen kändes faktiskt med tanke på att utrymmet dessutom inte är så stort. ❤️

  Gilla

 2. Ja, hon är underbar, jag gillar också hennes röst, sen är hon ju galet snygg också att titta på tycker jag 😍
  Jag är så avundsjuk ❤

  Gilla

 3. Kul när det är något man gillar. Jag har helt ärligt aldrig hört henne sjunga eller ens vet vem det är? Haha. Får nog googla när jag är klar här.

  Gilla

 4. Underhållning, trevligt sällskap + mat, jag kan inte föreställa mig bättre förutsättningar för en lyckad kväll.
  Jag är så dåligt uppdaterad så att jag kan dessvärre inte skryta med att ha hört henne men ikväll får jag lyssna in henne på Spotify för att se vad jag tycker!

  Gilla

 5. Vilken härlig kväll du hade! Alltid mysigt med livemusik 😊 var länge sen jag var på konsert, men i sommar kanske det blir något 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: