Ögonen går nästan i kors.

Hej.

Nu är jag nästan klar med dagens kommentarer, idag var det segt. Mest för att jag började för sent med dem. Men att skriva från mobilen i bilen känns sådär och sedan har det åkts skidor och varit på middag på TB´här på Högis. Mina ögon går nästan i kors nu om jag ska vara ärlig.

Kanon god mat.

Ikväll åt vi middag med ljudgänget på TB restaurangen här på Högfjällshotellet. Maten ikväll var riktigt god och vi alla var hungriga och tyckte köket var för långsamma för våra hungriga magar.

27dd

Så vackert att titta ut över backen.

Att kika ut genom de stora härliga fönsterna från Högis restaurang är mäktigt på kvällen. Wao så vackert det är här uppe.

27ee

natti

Puss & Kram

8 thoughts on “Ögonen går nästan i kors.

Add yours

  1. Ser verkligen vackert ut ifrån dina bilder! Synd att maten tog sin tid för er som var hungriga. Men hoppas att den smakade gott! Värt väntan! ☺️

  2. Vilken fantastisk vy! Jobbigt att maten var sen. Det tycker jag är jobbigt när jag sitter på restaurang. Vill att det ska gå ganska snabbt.
    Håller med om att det är lite segt när man har alla kommentarer att skriva på kvällen. I den mån jag kan försöker jag ta lite under dagen men det är inte alltid det går.

  3. Så härligt att komma ut och äta tillsammans, ser så mysigt ut! Förstår att du är trött dock, men det får man vara ibland.

  4. Så underbart med fjällen!! Visst är det underbart vacker. Så härligt när man åkt en hel dag och sedan kan mysa och slappa med bastu och chill på kvällen.

  5. Ja det ser verkligen så fint ut i sälen, hoppas att maten smakade bra och att ni blev mätta sen 🙂 Kan tänka mig att man blir hungrig av att vara ute en hel dag 🙂

Kommentera

Up ↑

Upptäck mer från KAMILLAS KAMERA -

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa