Framme i Sälen.

Hej Hej.

Vi är framme i Sälen och har hunnit åka några åk här på Högfjällshotellet. Det var ganska kallt och lite blåsigt men vansinnigt roligt.

Framme i Sälen.

Som sagt vi hann med några åk i backarna här vid Högis innan liftarna stängde för idag. Nu har jag bestämt mig för att jag måste köpa en ny mobil med en kamera som kan leverera det som jag vill fota och förmedla. Min kamera i mobilen är typ från 1800 talet eller är det så krasst att Iphone inte kan leverera bättre. Nu har jag i alla fall dealat med Tilda så jag kan låna hennes mobil att fota med i backarna för att ta med systemkameran är inte så fiffigt när jag inte är kung i backarna längre.

Himmel och pannkaka så vackert.

Jag önskade när vi var allra längst upp på fjället så mycket att jag hade haft kameran med mig upp för vilka bilder jag skulle kunnat fotat då. Men men jag fick hålla mig till godo med min kära mobil….

27a27c

Nu sitter vi och myser i lägenheten.

Vi sitter här och myser och äter godis vilket egentligen inte alls är superfiffigt när vi ska äta middag på hotellet vid kl:21.

evevning

Puss

 

 

 

 

 

16 thoughts on “Framme i Sälen.

Add yours

  1. Men så underbart ni kommer få det. Så fint ställe det är. Ha en underbar liten semester på skidorna!

  2. Så mysigt, min kamera är oxå kass på telefon, ska bli gött att få en ny 👍
    Önskar jag kunde åka slalom, det ser kul ut, men det kan jag inte och skulle tanta ge sig ut bryter hon väl både ben och armar haha

  3. Men åh vad underbart att vara i Sälen och också ha hunnit ta några åk. Tycker bilderna blev fina även om de kanske inte visar det som du ville visa upp. Jag har hört andra säga att de inte gillar kameran som är i iphones. Men jag har ingen aning egentligen. Jag använder Samsung.

  4. Vackra bilder! Åh det var så längesen jag åkte skidor, så mysigt för er! Min kamera på min telefon suger också haha måste verkligen uppgradera mig

  5. Tänkt positivt. För 10-12 år sedan fanns de ju knappt kameran i telefonen (och fanns det blev det väldigt gryniga bilder) vi har verkligen blivit bortskämda med bra kvalitet på mobilbilder och många gånger är det nästan bättre kvalitet på mobilbilder än på vanligt kamera

  6. men wow så härligt att åka till sälen, ser så fint ut med solens strålar mot snön. Själv så har jag aldrig åkt skidor, men det skulle vara kul att lära sig 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: