Allt på samma ställe.

” Inlägget är i samarbete med Allectra.se ”

Hej.

Något som jag ofta saknat när jag shoppar kosmetika, hårprodukter eller parfymer på nätet är att alla produkter sällan finns på ett och samma ställe. Många gånger när jag behöver nytt blir det besök i flera webbutiker innan jag hittat allt som jag sökte. Det är tidskrävande och lite tråkigt att behöva leta runt.

Allt på samma ställe.

Härom dagen hittade jag en ny butik för mig på webben Allectra.se där jag kunde hitta både parfym och kosmetik på ett och samma ställe. Det kändes om jag ska vara ärlig nästan lite för bra för att vara sant. Jag som använder mig mest av ett och samma märke både när det kommer till smink och hudvård blev glatt överraskad när jag kunde finna alla de produkter som jag behövde fylla på hos Allectra.

allectra

Kosmetik och parfym.

Jag satt även och kikade igenom Allectras parfym utbud och blev överraskad över att de hade flera av mina favoritmärken när det kommer till parfym. Oftast när jag köper ny parfym brukar jag köpa två. En som är ett säkert kort och jag vet om sedan länge att jag verkligen tycker om och använder. Den andra parfymen brukar få bli någon ny för mig eller någon som jag varit inne på NK´parfym och doftat på. Mitt tips är att smita in i någon parfym butik och dofta på nya dofter lite då och då för att få en uppfattning om nya dofter och parfymer för mig eller dig. Ett av mina absolut favoritmärken när det kommer till parfym är Marc Jacobs. Därför var det såklart extra roligt att se att Allectra har deras nyaste doft i sortimentet.

allectra1

Dagens tips från mig.

Gör som jag kika in hos Allectra när ni är ute efter kosmetika och parfym.

Ha det gott.

♥ Kramis ♥

20 thoughts on “Allt på samma ställe.

Add yours

  1. Så skönt när man hittar allt på ett ställe och slipper beställa från flera olika. Jag hade faktiskt helt missat den sidan men jag ska spana in den 🙂

  2. Smidigt att se allt på ett och samma ställe! Har också blivit rätt trött på att försöka jämföra flera olika sidor, så blir att jag mest använder en eller två nu för tiden för att beställa.

  3. Så skönt att kunna sitta i lugn och ro på samma sida istället för att behöva hoppa runt överallt, eller ännu värre, att springa runt i fysiska butiker.

    1. Vad kul att du lyckades att hitta denna sidan som har allt samlat.Förstår att det underlättar väldigt mycket för dig.Tack för tipset

  4. Oj vad jag letat efter nån webbshop som liknar kicks! 😍 gick just in på sodan och den är berkligen proffsigt gjord! Får bli å lägga en beställning (fastän jag inte borde)

  5. Åh denna sida har jag helt missat, ska helt klart in och kolla! Perfekt när allt man söker finns på ett och samma ställe, finns inget jobbigare än när man måste gå från affär till affär för att man söker olika saker. 🙂

  6. Superbra tips ju!! Har faktiskt letat efter en sån hemsida, som har allt från parfym till smink och hårvård. Som någon skrev i kommentarerna, typ som kicks. Kram <3

  7. Fint att hitta det man vill ha på samma ställe så man slipper beställa från massa olika sidor eller affärer. Fina saker också du visar! Den där ser ju nästan ut som en nyckelpiga. Roligt också att det är lite speciella saker & inte ”vanliga”

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: