Ledig lokal i Stockholm till ”Kom Förbi”.

” Inlägget är i samarbete med Lokalnytt.se ”

lokalnytt_se

Hej Hej.

I januari berättade jag för er att jag hade en dröm om att starta ett eget café som jag skulle kalla för FIKA. De tankarna har delvis halkat in på lite andra tankar eller utökats ska jag nog säga. Fika har blivit Kom Förbi och därmed fått ett delvis annat koncept. Min tanke med ”Kom Förbi” är att ha en café del, en butiks del med trädgård, inredning och mode. Lite av varje med det som jag inspireras av i livet. Man ska helt enkelt kunna komma förbi och hänga en stund och köpa med något som faller kunden i smaken.

Ledig lokal i Stockholm till ”Kom Förbi”.

Först ska man hitta på en företagsidé därefter kommer nästa steg på vägen att hitta en ledig lokal som passar dig och din idé. Jag hittade Lokalnytt.se vilket är en samlingsplats där det är enkelt att hitta lediga lokaler till olika ändamål. Det går att söka på lokaler i Stockholm, Göteborg, Malmö och i Hela Sverige med deras smidiga sökmotor.

82d8fa40-3918-46fc-9994-ec2b369ab649

Något som jag tyckte var fiffigt var att det går att välja på vilken typ av lokal man söker. Vilket gör det enklare för den som söker lokal att på detta sätt att hitta en butikslokal om det är det man söker. Nyfiken som jag är började jag genast att kika på en möjlig lokal till min lilla idé med Kom Förbi. Jag sökte på en butiks eller kontorslokal i Stockholm City och hittade flera bra alternativ. En av lokalerna låg i Vasastan vilken jag fastnade för dire

8c2b17b1-6b37-4434-81e7-3739ec5fb9a4

Lokalen på Frejgatan blev jag nästan lite småkär i med den härliga trappan ner och ljusa fina färgerna vilket gör det enkelt att själv sätta sin prägel på sitt företags inredning. Jag som gillar att spåna iväg kunde såklart inte låta bli att planera och tänka i huvudet hur det skulle kunna bli med Kom Förbi i denna fina lokalen.

new_full_9937036new_full_9937041

Lokalnytt .se.

Flera tusentals människor besöker Lokalnytt.se när de letar efter en bra lokal till sin verksamhet. De är Sveriges ledande sida för företag och personer när det handlar om att söka efter nya lokaler till företag. Fastighetssverige är ett branschmedia som handlar om kommersiella fastighetsbranschen. De ingår i koncernen som dagligen ger nyheter till närmare 50 000 läsare. Så jag känner att jag hitta rätt när det handlar om att hitta en bra lokal till min företagsidé.

KRAM

 

” Inlägget är i samarbete med Lokalnytt.se ”

 

 

 

 

 

18 thoughts on “Ledig lokal i Stockholm till ”Kom Förbi”.

Add yours

  1. Men gud vilken mysig lokal, trappen gjorde verkligen allt! Det är verkligen en fantastisk dröm du har och jag tror att det skulle bli superbra om du förverkligade den. Jag hade helt klart kommit förbi och hängt lite haha 🙂

  2. Oj vilken fin lokal! Tips som jag märkt att många glömmer är att skaffa en ramp! Så man lätt kommer in med bpde rullstol,vagn och rullator. På det viser kan du locka fler och detblir inte bara ett ”ungdomsställe” 😊 kör på med din idé så kan man kika förbi nästa gång man är i krokarna 😃

  3. Oh vilken mysig dröm du har. Hoppas du hittar en perfekt lokal, denna ser fin ut, hoppas det finns möjlighet och ahndikappanpassa så alla kan komma in, tänkte på trappen 🙂

  4. Vilken härlig dröm du har! Jag trivs otroligt bra där jag är nu, men ibland funderar jag också på hur det skulle vara att ha en helt egen lokal, så om jag känner att jag växer ur det jag har nu så är det definitivt ett alternativ att spana in.

  5. Ja den lokalen var verkligen mysig! Jag hoppas innerligt att din dröm går i uppfyllelse! & då lovar jag att komma och besöka 😍

  6. Men så smidigt att man kan söka fram en lokal som passar perfekt till sina behov! Vilken underbar dröm du har, låter så roligt och spännande 😊

  7. Det hade vart roligt om du vågade ta steget till Kom Förbi 🙂 Det är ju kanon att en sida samlar lediga lokaler på det sättet, synd det inte gäller hela sverige bara.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: