Låt det spreta då…

Hej Hej.

Det är nästan så jag skäms att skriva att jag snorar och nyser igen. Jag kan knappt fatta att jag nyser värre än värst när det var alldeles nyligen jag var sjuk och att jag nu inte längre jobbar på förskola där man verkligen blir och kan bli sjuk hela tiden. Tvätten skulle blivit vikt och struken idag men nej nej så blev det inte utan en lugn dag med lite av varje.

Lite av varje – en lite ovanlig lördag.

Hur ska jag få ihop de bilder som jag tagit under dagen till ett inlägg här på bloggen utan att spreta åt alla håll. Då sa en fin bloggvän till mig du som skriver om ditt liv – låt det spreta då för det är ju ditt liv och dina dagar inte sant. Tänk vilka kloka vänner man får när man bloggar…Jag har så många fina vänner i bloggvärlden. Love you all!!!

Skidor och utrustning. Mycket av dagen har handlat om skidor och utrustning inför vår kommande resa till Sälen nästa vecka. Skidor skulle ställas in och pjäxor fixas.

23dd

Härmade Isabella….

I veckan har jag läst och även sett att Isabella Löwengrip lanserat ett nytt företag som säljer hårband, Hermine Hold. Visst var de fina och även jag blev nyfiken och kikade in i deras butik. Alltså visst var de hårbanden fina men vem, köper ett hårband för 995kr?? Även om jag haft 20 miljoner på kontot skulle jag tyckt att de var på tok för dyra. Så jag trotsade hennes nya företag och letade fram en scarf i min låda och satte den i håret. Minst lika fint med min gamla scarf hemma i lådan som säkert kostat under 100 lappen.

23

Fixade med sticklingar.

Trädgårdsnörden har fått feeling eller vad säger man när jag även idag smet ut i växthuset och hämtade in planteringskrukor och satte ner sticklingarna i jorden. Jag tycker det är så himla roligt att fixa med blommor och trädgård igen. Det måste väl vara ett positivt tecken för lilla mig att jag kanske är på G igen.

23gg23hh

På tal om ingenting så är mina fina nya tulpaner så vackra med deras taggiga blad.

23ee

Chokladpudding till dessert.

Chokladpudding med vispad grädde och skivade bananer måste vara det enklaste och ett av de godaste man kan servera till dessert. Snart så är det dags för oss att mumsa choklad i massor igen. Vem vet jag tror att jag lyxar till det med lite strössel till också.

23ii

Bubbel i glasen bara för att…

Bara för att blev det bubbel i glasen i dag till middagen. Himmel och pannkaka vad det var gott med lite skumpa. Ibland behövs inga ursäkter eller att man ska fira någon eller något utan bara för att, är fasiken den bästa ursäkten om man ens behöver ursäkta sig när man lyxar till det lite extra.

23jj

Hur som helst ha nu en toppen kväll.

hurray-its-saturday-weekend-life-daily-quotes-sayings-pictures

Puss & Kram

 

 

11 thoughts on “Låt det spreta då…

Add yours

 1. Men fy för arr bli sjuk igen. Det är verkligen jobbigt när man hamnar i den cirkeln att man aldrig blir frisk. Krya på dig!

 2. Men när man jobbar på förskola är man van vid de barnens baciller. Sedan om man byter får man andra baciller osv. Dock får man ett fantastiskt immunförsvar när man jobbar på förskola. Krya på dig! Klickade faktiskt precis hem en scarf, såg dock också scarfar för 1000 kr, vägrar betala mer än 100 när jag inte ens är säker på om den kommer användas eller inte, så hittade en fin på rea för 59, heh <3 Massa kramar!

 3. Hoppas du verkligen inte blir sjuk igen och att förkylningen släpper. Tycker du har fått mycket gjort under dagen ändå. Tycker du är värd lite skumpa. 🙂 kram

 4. Oj hoppas verkligen att du inte blir sjuk! Att dricka ett glas skumpa kan man göra bara för att man är bäst ibland 😊

 5. Åh hoppas förkylningen håller sig borta! Tycker absolut inte att ett inlägg måste hålla en röd tråd 🙂 Himla gott med chokladpudding!

 6. Jag kan uppskatta en röd tråd som går genom inlägget men, ibland kan det spretiga vara det allra bästa. Orden skrivs och läses lite friare då kan jag känna. Lite som när vinden blåser genom ens hår och det kan kännas spännande att se hur frisyren till sist ser ut.

 7. Låter som en perfekt dag även om den spreta åt alla håll. Hehe 🙂 usch ja det var dyrt. Fin den du satt upp. Åh så gott med chokladpudding 😀

 8. Usscch känner mig också risig igen, kände det redan på hotellet igår, hualigne vi får hoppas att vi inte blir sjuka igen

 9. Usch fy jag hoppas du slipper förkylningen denna gången, du kan ju inte vara förkyld när du ska åka skidor :O
  Men du jag håller med, du kan ha bilder från lite av varje som din dag bjuder på, låt det spreta jag håller fullständigt med, känns som det min blogg gör just nu hela tiden! 🙁

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: