Mitt allra viktigaste recept.

Hej.

Har ni som jag något recept som ni bara älskar och inte kan göra er av med? Jag har ett som säkert är gammalt som gatan. Ända sedan jag för första gången hemma hos mor och far bakade denna cheesecake har jag älskat cheesecake. Jag har mumsat och smakat på många många olika cheesecakes genom åren men ingen har någonsin slagit detta recept. För att ytterligare förstärka vikten av detta recept kan jag säga att denna cheesecake även är Williams favorit som han ofta önskar sig på födelsedagen eller som fika vilken dag som helst.

Mitt allra viktigaste recept.

Jag har tänkt flera gånger att jag faktiskt ska ta och rama in receptet bara för att. helt ärligt så bara för att ska jag leta efter en bra ram idag och göra konst av mitt favorit recept.

24a24b

Ha en toppen fin söndag.

7

11 thoughts on “Mitt allra viktigaste recept.

Add yours

  1. Jag har ingen favorit recept för jag brukar inte baka så ofta men jag ska börja baka lite mer än vad jag gjort =) med det ser gott ut =)

  2. Har en receptbok jag är rädd om. Den har min mor gjort och gav oss i julklapp för något år sedan. Där har hon alla sina favoriter som honom gjorde när vi var barn 🙂

  3. Men gud vilken smart ide, hade ju blivit så ballt att ha det inramat! Kul att du har ett recept som du gillar sådär mycket. Jag har tyvärr inget recept som jag har haft under en längre tid som du har haha 🙂

  4. MEN vad helt galet, det där receptet är ett av mina personliga favoriter! Min mamma gjorde alltid det där till olika högtider, ibland med en skvätt kanel och ibland med karamellfärg. Den är verkligen så så god!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: