Bloggen är mitt arkiv.

Hej.

En sak som är så himla roligt när man som jag bloggat länge är att kunna gå tillbaka och kika på vad man gjorde en speciell dag eller tidpunkt i livet. Min blogg har funnits sedan i juli 2011 vilket är i 8 år i sommar. Det är ju helt sjukt när man tänker efter så länge som jag skrivit i Kamillas Kamera.

Bloggen är mitt arkiv.

Nästan på dagen för 6 år sedan är dessa bilder på älskade lilla Tilda. Jag kan bara känna glädje och tacksamhet över att jag har min blogg och kan gå tillbaka och både se och läsa. Så för er som vill skriva och spara minnen kan jag bara ge ett tips – Börja Blogga. Vill du inte skriva för alla så kan du låsa bloggen med lösenord. För det är fantastiskt att kunna se och läsa i ett arkiv som funnits så himla länge nu.

Titta så liten hon var vår lilla tös. Sex år sedan hon var så där liten och gick i förskoleklassen. Tandlös och fin!!

23cc23bb23aa

18a

KRAMIS

30 reaktioner till “Bloggen är mitt arkiv.

Lägg till

 1. Vilken sötnos! Visste inte att du bloggat så länge, va kul 😃 Jag har ju inte bloggat så himla länge men älskar att kunna gå tillbaka & kolla vad som hänt i livet 😊

 2. Vilken goding ❤ tänk att de varit så små en gång i tiden ❤

  Min förra blogg valde jag att stänga ner helt då det fanns folk i min omgivning som roade sig med att skriva ner valda meningar från olika inlägg i ett mail och skicka till min chef. Utav omsorg enligt henne, men för att förstöra enligt mig. I allafall så var den lite mer negativ även om det fanns vardagssaker i den också. I ren frustration av hur människor beter sig så valde jag att stänga ner och låta det försvinna.
  Denna blogg jag har fick bli en nystart, där inläggen är mer positiva och utbildande.

 3. Oj vad länge du har bloggat. Visst är det kul att kunna gå tillbaka och kika på bilder och läsa texter som man man skrivit. I mars har jag haft min blogg i tolv år. Bloggen är som min lilla bebis som jag alltid kommer ha kvar.

 4. Jag älskar att ha ett arkiv att gå tillbaka i. Mina allra äldsta finns dock inte kvar i helhet vilket är synd. Nuvarande blogg har jag inte haft så länge men ska bli kul att blicka tillbaka i om några år. 🙂

 5. Jag har en hel rad med bloggar som jag låst och sparat sedan många många många år tillbaka. Här på den här bloggen firar jag snart tre år och jag älskar att bläddra bland gamla inlägg och bilder. Man minns så mycket mer och blir förstummad över hur mycket man har förträngt. ❤️

 6. Det är helt otroligt vilken skatt det är, hela vårt liv. Jag tänker ofta på mina barn vilken otrolig gåva jag ger dom sen när jag inte finns. Det är som att skriva en bok.

 7. Ååh vad härliga bilder! Längtar själv tills man kan gå tillbaka å känna glädje i att man kan hitta saker man kanske själv inte minns 😊 tiden går fort då man har roligt😊

 8. Oj vad länge du har bloggat, så himla roligt! Det är som du skriver ett perfekt sätt att spara minnen på, jag älskar det! Åh vad liten hon var 🙂

 9. Oj så länge du hållt igång din blogg! Vad kul 😊 och visst är det härligt när man kan gå tillbaka & kolla gamla minnen och vad man gjorde dåz . Så fina bilder 😊❤️

 10. Håller helt med! 2011 skapade jag knaset.blogg.se och för nästan ett år sedan skapade jag den blogg jag nu har. Det är så underbart att kunna gå tillbaka i tiden, läsa om hur det var innan min älskade tjej kom till livet, innan sambon kom in i mitt liv, vad som har hänt under hennes uppväxt och om alla lyckliga dagar med min sambo. Och en massa annat förstås! Så underbart 😀

 11. Åh vad roligt, jag ska faktiskt titta igenom min hårddisk för att se om där är något jag kan dela med mig av som är från äldre dagar ^^ Denna bloggen jag har nu har jag haft i 2 år ungefär 🙂

 12. Visst är det helt underbart och fantastiskt att man kan gå tillbaka i arkivet flera år tillbaka.Tycker också att det är så kul och intressant att gå tillbaka i tiden.Gud vilken söt tandlös tjej

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: