Naglar och försenad fredagspresent.

Halloj.

Jag berättade ju i förra inlägget det egentliga uppdraget idag var att fixa nya naglar. Sedan blev en en runda på stan och lite småshopping som det brukar bli. Jag gillar egentligen ganska crazy naglar men har på senaste tiden gjort enklare och pimpat dem själv hemma med både det ena och andra. Idag fick det bli lite pärlemo glitter på två naglar på varje hand. Väl hemma har jag redan nu pimpat upp dem ännu lite mera med dekorer som jag enkelt kan byta.

Nya naglarna.

Jag blev nöjd och känner mig vårig och fräsch med mina vita naglar. Nu går vi mot ljusare tider även om jag kommer njuta av snön nästa vecka i Sälen.

20stan6

nag20c

Försenad fredagspresent.

Om ni minns så låg ju jag sjuk hela föra veckan och fick snällt vara utan fredagspresent. Idag fick jag en present dock lite försenad men bättre det än ingen alls. En ny kaffemugg som jag kan använda när jag är ute och åker taxi med bilen mellan barnens alla träningar. Jag har haft en liknande i annan färg som jag tyvärr glömde i en ishall för någon månad sedan. Men nu har jag en ny fin kaffe mugg från världens bästa kaffehak.

nag20a

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

35 thoughts on “Naglar och försenad fredagspresent.

Add yours

 1. Naglarna är supersnygga.

  Senare i dag ska jag lägga upp bilder på mina nya crazy naglar haha.

  Vilken fin fredagspresent ❤

 2. Förstår att du är nöjd, de är super fina! En sådan kopp är ovärderbar, har en jag med och den följer med överallt.

 3. wow så vackra naglarna blev! Riktigt fint med vita naglar, de är verkligen perfekta nu när man vill ha vår 🙂

 4. Åh vad roligt att det redan vecka är att ni ska till sälen! Ska bli roligt att få se inlägg därifrån! Vilken fin mugg! FÅr man fråga vart du köpte den? 🙂

 5. Hade en period där jag bara gjorde akrylnaglar utan lack så att jag kunde måla och dona hemma. Då kunde jag byta många gånger och aldrig tröttna. Nu när tiden inte riktigt finns är det dock skönt att göra helfärgade som sitter kvar till nästa tid och sen bestämma sig för något nytt ❤️

 6. Åh, så fina naglar. Vitt glitter är såå fint tycker jag. Blir lite sugen på att köra någonting med det nästa gång jag gör vid mina. Fast mina chockrosa och glittriga får vara kvar ett par veckor till 😉

 7. Du har ju alltid så himla snygga naglar! Älskar det stilrena men ändå att de syns lite ♥️
  Och muggen var verkligen perfekt att ha med sig överallt!

 8. Som vanligt så har du galet fräscha naglar att visa upp, så snyggt! Och jag kan bara hålla
  Med angående muggen, den var också riktigt snygg!

 9. Men så roligt, jag gjorde också mina naglar och gjorde precis som du med vit och pärlemor glitter. Jag tog dock inte hela naglarna KRAM

 10. WOW SÅ SNYGGA!!! Ska ta och fixa mina jag också, måste verkligen göra det helst i helgen, haha, får nog kika in och se om de har någon tid. Dina var verkligen såååå galet snygga!! <3 Kram!

 11. Otroligt snygga naglar! Måste nog boka en ny tid hemma iom att jag bröt en här på semestern. Ibland funderar jag på om jag borde låta naglarna vila lite, men det är ju sååå skönt att alltid ha fina naglar. Har aldrig haft långa naglar av mig själv. Vet å andra sidan att när jag tar av gelén så kommer naglarna att vara läskigt mjuka.. I-landsproblem 🙂

 12. Så läckra naglar även om jag inte hade klarat en dag utan att förstöra någon 😉 De matchade ju din nya kopp bra. Vad underbart med sälen!! Här snö men börjar ju ändå ana våren nu 👍

 13. Naglar är min grej!!
  Finns inget bättre än en manikyr och sjysta naglar 😉
  Jättefina!!!

 14. Åh vad fina dina naglar blev, dock är jag inte så glad för vitt ^^ haha
  Bättre sent än aldrig, jag väntar också på försenade presenter från släkten sen jag fyllde år i December 😛

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: