Lunch på Govindas.

Hej.

Nya naglar stod på min lista idag men innan dess hann jag med en lunch på Govindas i Centralbadets entré. Govindas är en vegetarisk restaurang som mestadels serverar vegansk mat. Maten är vegetarisk – varken kött, fisk eller ägg. Den består huvudsakligen av färska grönsaker och har inga smakförstärkare.

Lunch på Govindas.

Kommer man som jag gjorde idag så finns det kanske tur att man kan få sitta i ljusrummet där man får gratis ljusterapi samtidigt som man äter lunch. Den turen hade jag idag. Miljön i lunchrummet är helt underbar. Fylld med gröna härliga växter och ett vattenfall som polar så härligt. Precis bakom min rygg växte det citroner som ännu inte hunnit gulna. Wao säger jag vilken härlig lunchstund jag gav mig själv idag.

20stan720stan820stan920stan10

20stan1120stan1

Mätt och belåten.

Mätt och belåten gick jag runt en stund i stan innan det var dags för naglarna. Vad har ni haft för er idag än så länge?

7

 

16 reaktioner till “Lunch på Govindas.

Lägg till

  1. Vilket härligt ställe att sitta och äta på. En grön och härlig oas där iallafall jag tänker att jag inte skulle ha några problem att vara här och nu. Jag har jobbat ända till fyra och sen när jag kom hem har jag suttit och bloggat lite. Velar om jag ska iväg på bodypump eller inte. Det blir nog att jag åker. 🙂

    Gilla

  2. Wow vilken underbar miljö!!! Idag har jag arbetat lite med redigering och sedan åkte jag hem till en nyfunnen vän och fikade. Men det blev ett snabbt besök då hennes man meddelade att han var på väg hem med magsjuka, typiskt! 🙂

    Gilla

  3. Wow hade ingen aning om att det fans sån här härlig miljö att sitta och äta vid.Ser verkligen ut att vara en lugnare och avkopplande restaurang än alls andra.Vad kul att du ska få nya naglar idag

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: