Lunch på Govindas.

Hej.

Nya naglar stod på min lista idag men innan dess hann jag med en lunch på Govindas i Centralbadets entré. Govindas är en vegetarisk restaurang som mestadels serverar vegansk mat. Maten är vegetarisk – varken kött, fisk eller ägg. Den består huvudsakligen av färska grönsaker och har inga smakförstärkare.

Lunch på Govindas.

Kommer man som jag gjorde idag så finns det kanske tur att man kan få sitta i ljusrummet där man får gratis ljusterapi samtidigt som man äter lunch. Den turen hade jag idag. Miljön i lunchrummet är helt underbar. Fylld med gröna härliga växter och ett vattenfall som polar så härligt. Precis bakom min rygg växte det citroner som ännu inte hunnit gulna. Wao säger jag vilken härlig lunchstund jag gav mig själv idag.

20stan720stan820stan920stan10

20stan1120stan1

Mätt och belåten.

Mätt och belåten gick jag runt en stund i stan innan det var dags för naglarna. Vad har ni haft för er idag än så länge?

7

 

16 thoughts on “Lunch på Govindas.

Add yours

 1. Men så härligt det där såg ut och mysigt att sitta och äta men ändå få sitta i ljusrummet och höra fontänen 😊..
  Förstår att du satte dig där och njöt

 2. Vilket härligt ställe att sitta och äta på. En grön och härlig oas där iallafall jag tänker att jag inte skulle ha några problem att vara här och nu. Jag har jobbat ända till fyra och sen när jag kom hem har jag suttit och bloggat lite. Velar om jag ska iväg på bodypump eller inte. Det blir nog att jag åker. 🙂

 3. Wow vilken underbar miljö!!! Idag har jag arbetat lite med redigering och sedan åkte jag hem till en nyfunnen vän och fikade. Men det blev ett snabbt besök då hennes man meddelade att han var på väg hem med magsjuka, typiskt! 🙂

 4. Men vilket härligt tips du kommer med här. Jag hade inte en aning om denna fantastiska oas existens, tack!

 5. Wow hade ingen aning om att det fans sån här härlig miljö att sitta och äta vid.Ser verkligen ut att vara en lugnare och avkopplande restaurang än alls andra.Vad kul att du ska få nya naglar idag

 6. Men åh vilken underbar restaurang! Det måste vara ett balsam för själen att sitta och äta bland alla de vackra växterna, och med ljusterapi dessutom!💕

 7. Men vilket underbart ställe att äta på, de måste jag kolla in nästa gång när jag är i Stockholm! Tack för att du delar med dig 😃🌸

 8. Så fint ställe du var på idag! Ser så exotiskt ut precis som man vore utomlands. Vad tog du till lunch? Hade dom god vegetarisk mat? 🙂

 9. Vilket underbart ställe, det skulle jag önska att Örebro eller Karlstad hade. Jag skulle verkligen behöva ljusterapi ❤

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: