Dagens Vill Ha…. Vita Sneakers.

Godmorgon.

Jag vill så gärna ha nya vita fina fräscha sneakers hemma på mitt egna skoställ i min WC som står där och bara väntar på att få gå på fin promis med mig. Har ni redan köpt era nya vår sneakers? Vad köpte ni i så fall? Jag är så sugen på alla dessa så lottogubben får gärna knacka på hemma hos mig med en stor kappsäck med guldpengar redan imorgon.

Dagens Vill Ha…. Vita Sneakers.

20

Här hittar ni nummer 1.

Här hittar ni nummer 2.

Här hittar ni nummer 3.

puss1

 

22 thoughts on “Dagens Vill Ha…. Vita Sneakers.

Add yours

  1. Vita sneakers är så snyggt, men tyvärr helt onödigt för mig då de blir gråa eftersom jag bor på landet 😂😂
    Superfina sneakers som du har kikat ut ❤

  2. Jag har två par vita Adidassneakers som står och väntar på mig i garderoben. Ett par Stan Smith och ett par Adidas Swift Run i textil. Vill så gärna sätta på mig de nu men det får vänta ett tag till!

  3. Vitt är så snyggt men opraktiskt. Ja jag har också sett snödroppar redan, men tror att det kommer ett bakslag till innan våren är här på allvar

  4. Jag har inte köpt några vår sneakers ännu, men funderar på att köpa några i mörk färg. De blir så lätt skitiga här ute på landsbygden. Dock så älskar jag vita skor

  5. Så snygga. Var på Åhlens idag och hittade två galet snygga klänningar jag vill ha. Tyvärr måste jag ner i vikt innan. Brukar aldrig våga mig på riktiga märkeskläder, men vågade titta på prislappen. Dyrt, men trodde det skulle vara mycket värre.

  6. Det var faktiskt ett par snygga skor du har hittat, jag gillar också sneakers då de är enkla men snygga och det gillar jag 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: