Dagens Vill Ha…. Vita Sneakers.

Godmorgon.

Jag vill så gärna ha nya vita fina fräscha sneakers hemma på mitt egna skoställ i min WC som står där och bara väntar på att få gå på fin promis med mig. Har ni redan köpt era nya vår sneakers? Vad köpte ni i så fall? Jag är så sugen på alla dessa så lottogubben får gärna knacka på hemma hos mig med en stor kappsäck med guldpengar redan imorgon.

Dagens Vill Ha…. Vita Sneakers.

20

Här hittar ni nummer 1.

Här hittar ni nummer 2.

Här hittar ni nummer 3.

puss1

 

22 reaktioner till “Dagens Vill Ha…. Vita Sneakers.

Lägg till

  1. Jag har två par vita Adidassneakers som står och väntar på mig i garderoben. Ett par Stan Smith och ett par Adidas Swift Run i textil. Vill så gärna sätta på mig de nu men det får vänta ett tag till!

    Gilla

  2. Jag har inte köpt några vår sneakers ännu, men funderar på att köpa några i mörk färg. De blir så lätt skitiga här ute på landsbygden. Dock så älskar jag vita skor

    Gilla

  3. Så snygga. Var på Åhlens idag och hittade två galet snygga klänningar jag vill ha. Tyvärr måste jag ner i vikt innan. Brukar aldrig våga mig på riktiga märkeskläder, men vågade titta på prislappen. Dyrt, men trodde det skulle vara mycket värre.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: