Snödroppar i grådisigt Södermalm.

Halloj.

Innan besöket hos psykologen hann jag gå en liten sväng bland kolonilotterna i Tantolunden. Kan ni tänka er att jag redan sett årets allra första snödroppar den 19 februari? Trots en grådisig dag så är både Stockholms vackra hus och Tanto bedårande att strosa omkring i.

19g

Grådisigt Södermalm.

Jag är lite småkär i koloni områderna runt om i stan. Deras lille putte land känsla är så charmig. Det spelar liksom inte så stor roll hur många gånger som jag går runt i Tantolunden för varje gång ser jag något nytt att kära ner mig i.

Just idag var det fönsterluckorna som de allra flesta stugorna har. Väldigt många av dem har hjärtan i eller målade på luckorna. tycker man som jag om hjärtan så faller man ju pladask för dem och bara älskar dem.

19f19e19d

Vackra takåsar även i ett disigt Stockholm.

Ibland behövs nog inte så mycket ord för bilder kan ju tala sitt eget språk. Så får det bli med denna bilden.

19c

Må så gott.

kram

 

19 reaktioner till “Snödroppar i grådisigt Södermalm.

Lägg till

 1. Ååååh det var sjukt länge sedan jag var i tanto, måste dit snart, har inte varit där sedan en vän till mig gick bort där för många år sedan. Sååå fint på sommaren där! 🙂

  Gilla

 2. Så vackert! Faktiskt (skäms på mig) inte varit där, men får försöka ta mig dit då brorsdottern min spelar fotboll i Tantolunden och aldrig fel att ta och gå en promenad om man ändå har vägarna förbi! Min läkare dock pratade i torsdags väldigt gott om dessa kolonilotter då jag berättade att jag kommer ifrån Stockholm haha!

  Gilla

 3. Det var en sådan häftig känsla när jag var tvungen att tokspringa ut i trädgården mitt under VAB idag och ta in kaninerna från deras utehagar bara för att det regnade. Och sen kunde jag inte låta bli att öppna alla fönster i lägenheten för att få in lite av den friska luften. Ljuvligt.

  Tanto är så fint, gick mycket där när jag bodde i Stockholm.

  Gilla

 4. Kolonilotter kan vara väldigt fint, pappa och mamma har ju en kolonilott med stuga, dock är deras stuga väldigt stor, men det är så fint där

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: