Snödroppar i grådisigt Södermalm.

Halloj.

Innan besöket hos psykologen hann jag gå en liten sväng bland kolonilotterna i Tantolunden. Kan ni tänka er att jag redan sett årets allra första snödroppar den 19 februari? Trots en grådisig dag så är både Stockholms vackra hus och Tanto bedårande att strosa omkring i.

19g

Grådisigt Södermalm.

Jag är lite småkär i koloni områderna runt om i stan. Deras lille putte land känsla är så charmig. Det spelar liksom inte så stor roll hur många gånger som jag går runt i Tantolunden för varje gång ser jag något nytt att kära ner mig i.

Just idag var det fönsterluckorna som de allra flesta stugorna har. Väldigt många av dem har hjärtan i eller målade på luckorna. tycker man som jag om hjärtan så faller man ju pladask för dem och bara älskar dem.

19f19e19d

Vackra takåsar även i ett disigt Stockholm.

Ibland behövs nog inte så mycket ord för bilder kan ju tala sitt eget språk. Så får det bli med denna bilden.

19c

Må så gott.

kram

 

19 thoughts on “Snödroppar i grådisigt Södermalm.

Add yours

 1. Ååååh det var sjukt länge sedan jag var i tanto, måste dit snart, har inte varit där sedan en vän till mig gick bort där för många år sedan. Sååå fint på sommaren där! 🙂

 2. Så vackert! Faktiskt (skäms på mig) inte varit där, men får försöka ta mig dit då brorsdottern min spelar fotboll i Tantolunden och aldrig fel att ta och gå en promenad om man ändå har vägarna förbi! Min läkare dock pratade i torsdags väldigt gott om dessa kolonilotter då jag berättade att jag kommer ifrån Stockholm haha!

 3. Det var en sådan häftig känsla när jag var tvungen att tokspringa ut i trädgården mitt under VAB idag och ta in kaninerna från deras utehagar bara för att det regnade. Och sen kunde jag inte låta bli att öppna alla fönster i lägenheten för att få in lite av den friska luften. Ljuvligt.

  Tanto är så fint, gick mycket där när jag bodde i Stockholm.

 4. ÅÅÅH vackra södermalm. Älskar att bo här <33 Sån mysig känsla men samtidigt lite hemma känsla pga landkänslan. Vad fin blomma, vårtecken or what? Kram <3

 5. Kolonilotter kan vara väldigt fint, pappa och mamma har ju en kolonilott med stuga, dock är deras stuga väldigt stor, men det är så fint där

 6. Såg några häromdagen, och helt klart är det första tecknet på att det börjar bli vår. Man blir så lycklig av att se det tycker jag.

 7. Tack för kramen den var riktigt gosig. Så fina bilder. Jag älskar också små kolonier. Tänk så mycket kärlek det är på de små lotterna. Kram

 8. Men wow den där bilden på snödroppen var ju fantastiskt fin! Vilket mysigt område, kolonilotterna ser så inbjudande ut 😃

 9. Men oh så fint , speciellt fönster luckorna!! 😀 Såg faktiskt snödroppar jag med, i söndags tror jag det var, det går mot ljusare tider nu! 🙂 Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: