Steninge Slottsby.

Halloj.

Först nu när dagen har blivit ny dag hinner jag sätta mig vid datorn och berätta vad jag pysslat med. Hockeysonen hade sista matchen i den serie de spelat nu innan nästa tar vid mot Arlanda Wings. Helt andra sidan stan. När man är på hockey mot Wings så är det lite standard att åka bort till Steninge Slottby och fika, kika i butikerna och gå in i trädgårdsmästeriet…

God fika.

Vi, R och jag kom sent till Steninge Slottsby men hann ändå med både en god fika och shoppa lite smått och gott. Jag kunde inte låta bli att köpa en hallonpaj med vaniljsås när alla de små pajerna såg helt underbara ut. Miljön i café delen är helt underbar. Ni vet ett sånt ställe där hela själen bara säger YES…

21a21b21c21d

Pelagoner och annat kul.

Trädgårdsmästeriet är en trädgårdsbutik och handelsträdgård som ligger i samma byggnad som cafét. Hos dem hittar man vackra blommor, plantor, träd, kransar, växter och arrangemang. Igår hade de hur mycket sticklingar som helst med olika sorter av pelagoner. Jag kom till himmelriket för mig. Fast det var minus grader och vi skulle vistas i en kall ishall kunde jag inte låta bli att köpa med mig plantor av de sorterna som föll mig mest i smaken Chocolate Peppermint och Dream Lover. Vet ni vad jag tror faktiskt att de klarade sig för jag vågade inte lämna dem i bilen utan de fick följa med oss eller mig in i ishallen och heja på Flempan.

21f21g

Minimarmelad och fina kökshanddukar.

Med mig hem fick även små miniburkar med marmelad följa tillsammans med fina nya fräscha kökshanddukar. Åh vad jag gillar att köpa med roliga och fina ting. Det kändes riktigt bra att få med mig fina handdukar till kanonpris från outletbutiken där de säljer märkesvaror hem. Men allra gladast blev jag för mina plantor.

21e

1078_sovgottdromsott

Puss Puss

 

 

11 thoughts on “Steninge Slottsby.

Add yours

  1. Åh vilket fint ställe, det ska jag definitivt lägga på minne – verkar vara ett bra utflyktsmål. 😀 vilka roliga plantor också, det måste dofta gott hemma nu. 🙂

  2. Vilket ställe. Vi har ett sånt där ställe i stan där själen mår så gott ❤
    Underbart med plantor och marmelad. Hur gick det med hockeyn?

  3. Du verkar vara en härlig person som ofta hittar positiva saker att fokusera på! Du skriver iaf väldigt medryckande, kag. Lev både sugen på paj & att köpa blommor 🙂 Kanske dags för mig att äta frukost, ha ha!

  4. Men gud vilka urgulliga pajer, låter ju supergott med hallonpaj! Oj så mycket härligt du fick med dig hem, speciellt plantorna. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: