Fredagsfika hemma ute på altanen.

Hej.

För första gången på mycket länge eller kanske till och med någonsin fick det bli fredagsfika hemma. Idag var första dagen som jag gick utanför tomten sedan i lördags. Febern är borta men jag är fortfarande tjock i bihållena och slö och trött.

Fredagsfokus.

Jag var bara tvungen att komma ut och andas. Så jag satte lurarna i öronen med Relationspodden och Katrin och Bingo och gav mig ut i skogen. Åh himmel vad skönt det var att få se alla träden igen. Det var galet isigt och jag ramlade en gång  men vad gjorde väl det när jag fick andas och bara känna att jag levde igen.

15a15b

Alltså jag känner att jag måste köpa en ny telefon med ny kamera för jag vet inte vad som hänt med den för den är helt värdelös just nu och det funkar verkligen inte för mig som måste fota hela tiden om dagarna. Klurar på om jag ska slå till och ge mig bästa fredagspresenten någonsin?

Fredagsfika.

Jag gjorde fika ute premiär idag.Efter min promis gick jag in och hämtade kaffe och tog med min en glass ut och fredagsfikade. Det var vår i luften idag just därför var det helt underbart att sitta ute på altanen och berget och fika. Sitting Bull glassen som är sådär lagom med allt men dock en barnglass i mina ögon. Men vad gjorde väl det när glassen är riktigt god.

15c15d

evevning

♥ Kramis

 

 

20 reaktioner till “Fredagsfika hemma ute på altanen.

Lägg till

 1. Vad skönt att du är feberfri och vad härligt att komma ut i skogen en sväng. Skönt att du inte gjorde dig illa när du ramlade. Mysigt med fika på altanen.

 2. Skönt att få komma ut i skogen och mysigt med fika, synd att sjukdomen håller i sig men det släpper nog helt snart

 3. Men fy vad bacilluskan varit långdragen hos dig! Förstår att det var skönt med en promenad men lite otäckt att du ramlade ändå…
  Krya på dig ordentligt nu!

 4. Vad härligt att se dig glad och ute i friska luften. Det är bra medicin med ute tid och glass. Tänk att vi snart njuter ute varje kväll.. LÄNGTAR

 5. Gud vad skönt att höra att du äntligen är feberfri och hoppas verkligen inte att feber kommer på besök igen.Man ser verkligen lyckan i dina ögon över att du har orkat ta dig ut.😋 Kaffet smakar så otroligt gott utomhus

 6. Vad skönt att febern är borta nu. Hoppas det vänder för bihålorna nu också. Det är skönt att komma ut i skogen när man har varit sjuk 🙂

 7. Ohh jag har så svårt för Katrin, men säger du den är bra så kanske man faktiskt skulle ge det en chans. Den där glassen älskar Bellis =D. Så skönt att gå komma ut lite,

 8. Det är verkligen våååår i luften, så himla underbart<33 Älskar våren, älskar det nu när man kan ha fönstret öppet utan att frysa rumpan av sig. Så underbart! <3 Skönt att du blivit piggare och kom ut på promenad i går. Underart! Kram <3

 9. Vad skönt att du blivit feberfri! Alltid en skön känsla att börja bli pigg och kry igen. 🙂 Var försiktig! Vill inte att du ramlar och skadar dig på isen!

 10. Underbart att du äntligen är feberfri! Oj hoppas du inte gjorde illa dig när du föll, hemskt att gå när det är sådär isigt. Tycker helt klart att du ska satsa på den fredagspresenten, låter ju underbart 🙂

 11. Så underbart att få komma ut igen och skönt att du börjar må bättre igen. Jag funderar också på att köpa en ny telefon. Har kikat på en Huwaei eller hur den stavas. Vi får se vad det blir.

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: