Jag tycker det är svårt …

Hej.

När man är hemma då menar jag hemma hela dagarna när man är sjuk. Så är det verkligen inte lätt att blogga. Särskilt inte när min blogg handlar om mitt liv genom kameran. Igår kväll när jag satt och funderade på vad jag hade att säga till er fanns det inget att prata om. Då hittade jag dessa små lappar som jag sparade från min snäll kalender i julas som jag tänkt använda till bloggen på något sätt. Sagt och gjort – En lapp fick det bli.

14tt

Jag tycker det är svårt …

Det är mycket i livet som är svårt. Saker som jag tycker är svårt är både ytliga och personliga.

14ta

 • Jag tycker det är svårt att steka hamburgare så de blir lagom. Vilket resulterat i att jag faktiskt lämnar över den biten till grabbarna.
 • Jag tycker det är svårt att handla i matbutik. Jag blir tokstressad och ogillar att handla när butikerna är fulla med människor som jag känner eller känner till. Jag tappar alltid tråden även om jag har lista. Tacka vet jag handla på nätet med hemkörning.
 • Jag tycker det är svårt att balansera min energi så den räcker hela dagen.
 • Jag tycker det är svårt att sluta och låta bli socker och gotte.
 • Jag tycker att det är svårt att förstå att jag inte orkar eller räcker till som jag önskar att jag gjorde.

hrliga-fredag-130744295

Puss & Kram

21 reaktioner till “Jag tycker det är svårt …

Lägg till

 1. Det är mycket som är svårt, har länge funderat på det att handla mat över nätet.. för jag handlar alltid onödigt. 😂

  Gilla

 2. Jag känner igen mig mycket i det du skriver. Blir också stressad i en affär med mycket folk, och att sluta med godis är ju bara omöjligt. 😂 Krya på dig!

  Gilla

 3. Att fundera över vad man tycker är svårt är bra att göra ibland, så länge det inte tar för mycket fokus. Sen får man fundera över om det är någonting man bör träna på eller om det faktiskt kan få vara så att man överlämnar det svåra åt någon annan.

  Någonting som jag tycker är svårt och som jag verkligen behöver träna på för att överleva som företagare är att ta tillräckligt bra betalt för mina produkter och tjänster.

  Gilla

 4. Åh vilken smart idé med lapparna! Tycker också att det är så svårt att balansera min energi under dagen. Har så lätt att pumpa ut all energi på förmiddagen och sen bli helt matt.

  Gilla

 5. Så bra då att man kan handla över nätet! Det underlättar ju för så himla många! & så tråkigt att du ibland känner att du inte räcker till, den känslan är hemsk men jag lovar dig att du räcker till hundra gånger om❤️

  Gilla

 6. Känner igen de där o handla i affärer det har jag slutat med totalt förutom när jag handlar mat men man blir på något stressad så fort det e mkt folk runtomkring 💕

  Gilla

 7. Bra lista! Det är verkligen sant det där som står på snällkalenderns lucka. Alla har ju något som de tycker är svårt och det är bra att dela med sig så att andra känner att det är okej att ha sina svårigheter. Och ibland upptäcker man dessutom gemensamma svårigheter, så att man har någon att bolla med.

  Gilla

 8. Instämmer på flera punkter, jag blir stressad då man är på affären och man går in i folk eller folk inte flyttar på sig, eller stressar bakom en. Tycker detta var ett väldigt bra inlägg, tänkvärt att få tänka efter =D

  Gilla

 9. Ja, det är verkligen inte lätt att uppdatera sociala medier när mannär sjuk.

  Mycket av det du skrev tycker jag med är svårt. Hamburgare och pommes får jämt gubben fixa.

  Att handla när det är mycket folk ogillar jag också, precis som du tyvker jag det är jobbigt när man ska prata med människor. En sak jag alltid glömmer är att fråga hur folk mår, men det är nog för att det intresserar mig inte. De jag bryr mig om, det är dem jag frågar om sånna saker, men det stör mig lite. Tycker själv att jag är otroligt otrevlig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: