Det är lite synd om mig…

Hej.

Igår eftermiddag fick jag lämna in handduken med både ont i hals, öron, kroppen , snuva och feber. Det är inte ofta som jag blir helt däckad men så är det fortfarande idag. Jag som har spring i benen och vill vara aktiv är inte alls bra på att bli helt nockad. Igår hade jag bloggen och kommentarer att fixa med plus Mello på kvällen.

Det är lite synd om mig…

Jag gillar inte att gnälla om mående här på min blogg men just idag kan jag inte låta bli. Tror att min söndag kommer bli med datorn i knäet och Netflix. Har ni sett något riktigt bra på Netflix på sista tiden ge mig gärna tips.

Just idag

Hade jag gärna rest tillbaka till i somras och suttit vid vattnet nere vid Sandviksbadet. Istället sitter jag här i sängen rödrosig och med rödare nos än Rudolf. Hua Hua Stackars lilla mig idag….

10

7

24 thoughts on “Det är lite synd om mig…

Add yours

  1. Det är många som är sjuka nu. Jag var så glad igår när febern var borta men vaknade med 38 grader imorse. Segt det här. Tycker synd om dig, krya på dig!

  2. Fy vad jag lider med dig om du är som mig, jag klarar inte heller av att bara sitta utan jag vill alltid vara aktiv på ett eller annat sätt. Därför är det så svårt när man blir sjuk för man orkar knappt något och måste vila haha. Du får verkligen krya på dig! Vilken hejar du på i Mello? 🙂

  3. Krya på dig!!! Verkligen inget roligt att vara sjuk så självklart tycker jag synd om dig. Här har jag börjat med seriemaraton av criminal minds!

  4. Då kan du och jag tycka som synd om varandra, jag har legat och sovit hela dagen idag. Blä— Jag härdade ut tills kalaset var över igår.

  5. Man får faktiskt gnälla ibland <3 Hoppas du är bättre snabbt. Sommar längtar jag verkligen efter nu, värme framför allt.

  6. Varför skall det vara så svårt att vara sjuk? jag är lite på samma sätt och kämpar på fast man skulle bli friskare snabbare om man låg på soffan en dag

  7. Ja usscch för alla dessa baskelusker som härjar nu. Iag känner jag mig bättre, men på BQ har det tagit om, jag bara bävar för att det kommer bli en vabb av detta, vi hinner verkligen inte ngn av oss, men måste man så måste man inget ngn kan rå för. Krya på dig KRAAM

  8. Usch det är inte alls kul att vara sjuk och jag kan tänka mig att lite värme hade varit bra nu. Om du vill ha något bra på netflix och se? tipsar jag om Ted Bundy dokumentären som netflix nyligen har lagt till. Krya på dig kram 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: