Första intrycket – ytterdörren.

” Inlägget är i samarbete med Portbolaget”

logo

Hej.

Jag har en dröm om om mitt boende antingen en härlig lägenhet i stan . Samtidigt som jag alltid drömt om ett Amerikanskt hus typ från den Amerikanska Södern med en helt under bar lång inredd veranda som går längs hela framsida fasaden. Det huset ska vara vitt med en röd dubbel dörr. Så har jag tänkt oh drömt säkert i över 20 år. Nu har jag ju ett hus men långt ifrån mitt ”Alabama hus” som jag brukar kalla min dröm.

Dröm dörren i rött.

Inne hos Dörr och portbolaget hittade jag en röd dörr som skulle kunna vara dörren i mitt drömhus.

56c800c6-cbef-45b1-aebd-fc8152930f54

Drömma är ju alltid tillåtet men…

Om jag istället skulle ta mig tillbaka till verkligheten och inrikta mig på att vi faktiskt skulle behöva en ny ytterdörr till vårt hus. Dörren vi har nu är sliten och har varit med under alla våra snart 12 år i huset. Idag är vår dörr i ekfaner och vårt hus är ett 60 tals hus. Så jag tänker mig en slät dörr i trä eller svart betsad utan krusiduller. Jag hittade en riktigt snygg dörr som jag skulle önska att Portbolaget skapade till mig. Denna dörren i svart faner utan texten som denna har. Tycker att handtaget på dörren är det som gör denna dörren. tänk er då denna dörren i svart med detta enkla med starka handtag på.

2ab4cf0a-6560-40b3-afc8-fcf04eff8e5d

Varför välja en dörr från Dörr och portbolaget?

Dörr & Portbolaget har arbetat med dörrar i över 70 år. De kan ta fram både entrédörrar, förrådsdörrar och butiksdörrar efter kundens tyckte och smak när det gäller både designer och mått. I över 70 år har det familjeägda bolaget Dörr & Portbolaget skapat dörrar från sin fabrik i Vittaryd i Småland. För mig som kund är det viktigt med kvalitet, hantverk och tradition. Har man tillverkat dörrar sedan 1944 då kan man sin sak. Går ni i dörr tankar besök gärna Portbolaget.se.

 

” Inlägget är i samarbete med Portbolaget”

 

 

7 reaktioner till “Första intrycket – ytterdörren.

Lägg till

  1. Vilken underbar dröm du har. Hoppas din dröm går i uppfyllese någon gång. Älskar den nedre dörren och som du skriver, den i svart bomb var den skulle vara snygg

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: