Med kameran runt halsen.

Hej.

Jag gav mig ut på en promenad genom skogen och runt runt bara för att få andas. Att andas frisk luft och livet är så skönt. Idag pulsade jag genom både skogen och längs Uttransjön så mycket snö var det.

Med kameran runt halsen.

En av bilderna som jag fotade tycker jag bäst om. Istappar har alltid fascinerat mig. Som liten sparade jag på istappar och sålde de finaste till syster och bror som isglass. Vem har inte suttit och sugit på istappar som barn?

6c6d6e6a6b

Väl hemma igen fick det bli en god kopp kaffe. Idag var promisen ett riktigt träningspass känner jag i benen nu. Lite härligt ändå när det som från början var tänkt som ett nöjen även gav lite motion. Helt rätt sätt att få både motion och positiv energi.

30c30c30c

KRAM KRAM

23 thoughts on “Med kameran runt halsen.

Add yours

  1. vilka fantastiska bilder du lyckades knäppa 🙂 Hahaha vet inte hur många gånger man blödde från munnen för att man sög på istapparna och stolparna utomhus. Det ser ut som om du hade en vacker promenad tross snön

  2. Så fint ni bor. Härligt att ha naturen runt hörnet, och har förstått att det är nära Stockholm också. Det bästa av två världar

  3. Håller med om att istappar är riktigt fina 🙂 Vilken härlig promenad du var ute på men det är jobbigt att ta sig fram på vissa ställen 😛

  4. Det låter som en härlig promenad. Både rofylld, energippfyllnad och motion i ett 👍

  5. Vad kul att bara ta sig ene tur ut med kameran. Det måste jag verkligen göra en dag. Se saker med nya ögon. Tack för att du inspirerar!! KRAM

  6. Men åh så mysigt! Jag älskar att ta promenader, oavsett väder eller årstid! Tycker vintern är så vacker och håller med om att istappar är så fina! Jättefina bilder har du tagit❄️

  7. Vilka fina bilder. tycker det är så himla vackert att ta foto nu på vintern. Tycker det blir en helt annan stämning på bilderna även om ajg innerst inne längtar till sommaren nu. :p

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: