Ny säng till dottern.

” Inlägget är i samarbete med Nordiskarum ”

Logo-hemsida

Hej.

Det märks att även vår lilla tös börjar bli stor på riktigt när hon bönar och ber om en ny säng. I november blir hon 13 och tonåring. Jisses vad de åren gick fort sedan hon kom. Det går ingen nöd på dottern för hon älskar sin säng men vill nog ha som några av vännerna en stor säng. Dock finns det ett litet problem just nu att en säng som är större än 120 cm får inte plats i hennes lilla rum tyvärr. Vi får helt enkelt flytta så hon får större rum.

Ny säng till dottern.

När det kommer till ny säng handlar det inte bara om bäddmått eller utseende. Även madrasserna har olika prestanda vilka passar för olika personer. Eftersom vi tillbringar så många timmar i sängen är det  viktigt att vi väljer en säng som passar just dina behov. Inne hos Nordiskarum hittade vi kontinentalsängar som vi fastnade för. Helst vill vi ha en säng i ljusgrått vilket säkert går att hitta inne hos Nordiska Rum. Vi får helt enkelt ta och skriva till dem så vi får svar på de frågor vi har kvar. Kundsupporten har öppet alla dagar mellan kl:  10 -16 vilket är toppen bra tycker jag.

Sänggavelns utseende är viktigt.

Säga vad man säga vill men det var lika när R och jag köpte vår nya säng för något år sedan att utseendet på sänggaveln var viktigt. Där efter kom färgen på sängen. Dottern vill ha en slät gavel med kudde men i ljusgrått.

vila-120-kontinentals_ng-sidan_1grand_lux_bed_final_light_gray_2

Praktisk förvaring.

Något som jag sett på sista tiden är denna praktiska förvaring som flera sängar har. Att det går fälla upp madrasserna och gömma saker i sängen. Det är ju något som verkligen är supersmart. Tänker på alla som är trångbodda och behöver all smart förvaring som de kan få. Visst är denna förvaring smart?

box-bed-oppen_1_1

Nordiska Rum.

Nordiskarum säljer välkända varumärken inom möbler och inredning. De strävar efter att kunna erbjuda hög kvalitet till låga priser. Nordiskarum.se säljer endast på nätet och har inga fysiska butiker. Fördelarna med dem:

 • Fri frakt
 • Fri retur
 • 365 dagars öppet köp
 • Kundservice i fokus
 • Snabba Leveranser

365 dagar med öppet köp låter nästan för bra för att vara sant. Dagens tips från mig blir – Ta er en titt inne hos Nordiskarum.se. Ni kommer garanterat hitta något som ni fallet för.

Ha det gott.

Kramis ♥

 

 

” Inlägget är i samarbete med Nordiska rum ”

14 thoughts on “Ny säng till dottern.

Add yours

 1. Älskar kontinalsäng sängar vi har sån själv i 180, ja tiden springer iväg verkligen nu är hon snart ”vuxen”

 2. Vilken bra säng ni valt till henne och förvaromhem är ju riktigt bra under sängen eller i?!
  Riktigt riktigt snygg säng också. Utseendet är nästan allt tycker jag o de här gråa tycker jag ser så lyxigt och snyggt ut

 3. Nästa gång jag flyttar ska jag verkligen se till att prova ut en bra säng. Jättesmart med förvaring under ju. Det ska jag lägga på minnet inför nästa gång!

 4. Men vad smart förvaring, blev så sugen!!! nästa gång jag köpen säng ska det ABSOLUT vara med sån förvaring, där kan man ha sängkläder och sånt ju!

 5. Vad smart att ha förvaring under sängen så där. Det blev jag väldigt intresserad av. Inte för att jag behöver en ny säng men det är ju smidigt.

 6. Smart med förvaringen! 🙂 Och jaa.. Tänk, jag var glad om jag fick en sådan där fåtölj man kan vika ut till säng att ha i mitt rum, då det var så extremt litet.. (En klädgarderob man gjort om i princip)..

 7. Dom där sängarna är båda snygga och bekväma, så det blir ju ett bra val. Ja men ellerhur man märker ibland just på sådana saker att de växer

 8. Casper har min förra säng som är en kontinentalsäng, fast 160 cm utan sänggavel och han älskar den. Han har aldrig sovit så bra som när han fick ta över min säng 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: