Stjärnkikarkoja på G.

Hej Hopp.

Imorse när vi vaknade var verkligen hela världen vit. Vi har fått säkert 50cm snö här hos oss. Hela förmiddagen har vi och alla grannar runt omkring kämpat med sina garageuppfarter och den enorma snövallen som plogbilen bjöd på.

Stjärnkikarkoja på G.

Innan mörkret började falla fick jag med mig dottern ut i snön så vi äntligen kunde börja bygga på årets snökoja projekt. Att bygga snökoja varje år är något som vi alltid gjort och så gjorde jag även som barn. Jag bara älskar detta härliga vinterväder som vi har nu. Känslan av att kliva ner i 50 cm nysnö och bara sjunka ner är helt underbar tycker jag. Wao vad häftigt.

Till slut innan vi gick in som två snögubbar hade mörkret redan fallit. Fast på vintern när den är vit blir det inte mörkt på samma sätt för den ljusa snön lyser upp hela landskapet.

3a3b3d3e3f

Snart dags att packa ihop oss igen och åka och kika lite på Flempan som spelar match mot Huddinge.

evevning

Puss & Kram

20 thoughts on “Stjärnkikarkoja på G.

Add yours

  1. Vad mycket snö ni har! 😀 Ser verkligen ändå jättetrevligt ut och roligt för barnen med så mycket snö! Synd att inte snön fanns i december och försvann nu till februari-månaden.

  2. Blir så glad när jag läser om hur ni gör saker tillsammans, att dessutom gå UT och busa i snön.. Wow. Kärlek till er 🙂 Vi blev inne idag med griniga förkylda barn och slaskigt väder ute!

  3. Det är verkligen jättefint ute nu och det är så synd att denna snö inte kom till jul. Vad mysigt att bygga snökoja, jag hoppas det är plogat här tills jag ska ut 🙂

  4. Oj, vad mycket snö ni fått! 😳 Vi har också fått snö men långt ifrån så mycket. Hoppas ni hade en mysig dag ute idag iallafall 😁🌸

  5. Jag älskar att vara ute i snön och njuter verkligen av vintervädret som är nu. Det får gärna komma mer snö. Igår kom det ungefär 30 centimeter nysnö här där jag bor. Men jag är inte nöjd, haha, jag vill ha mer. 🙂 Mysigt att vara ute och bygga snökoja!

  6. Så tråkigt att plogbilen skattar för garageuppfarten. Men så härligt att vara ute och bygga snökojor. Jag byggde en snökoja till sonen hos min mamma.

  7. Åhh vad mycket snö 😍 man får passa på att vara ute i snön medans det finns snö kvar 🙂

  8. Oj vad roligt! Nu blev jag att sakna att bygga snökoja 😀 Här har vi också massvis med snö och det fortsätter vräka ner. Här om dagen längtade jag efter sommaren men när jag lämnar stan och åker till skogen så ändrar jag mig. Det är så otroligt vackert.

  9. Vi fick oxå en massa snö. plogvallen framför infarten var på en meter när vi steg upp i morse. Tur att vi inte hade panik att åka någonstans utan kunde skotta i lugn och ro

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: