Dagens Vill Ha….

Godmorgon.

Jag kände mig hängig och riktigt låg igår och gjorde verkligen inte många saker alls. Fick inte tummen ur röven som Smålänningarna säger där mamma och pappa bor. Så vad vad gör man de dagarna jo man hänger med datorn i knäet och drömmer sig bort om allt fint som i alla fall jag vill köpa. Jag tänkte att jag kan ju kika in i en butik på nätet som jag verkligen tycker om Stylemood och spara ner alla saker som gärna får ligga i min paket när jag fyller år på lördag.

Dagens Vill Ha….

31jan1

25g

♥ KRAMIS ♥

 

30 reaktioner till “Dagens Vill Ha….

Lägg till

 1. Du lyckas alltid hitta så himla fina kombinationer på dina moodboards! Superfina grejer och förstår att de är på din whish list. Hur gör du dessa moodborads förresten, vilket program använder du?

  Gilla

 2. att kollar saker till hemmet är verkligen rogivande . man kan verkligen drömma sig bort 😀 länge med 😉 ! Så fin kopp 😀 !!! den gillade jag verkligen !

  Gilla

 3. Hoppas du känner dig nå bättre idag 😊 alltså en sådan där gryta skulle jag behöva ha. När jag gör gryta nu blir det i kastrull tycker inte det blir samma sak

  Gilla

 4. Det tycker jag att du gör helt rätt i. Så mycket fint! Jag hade också sådana dagar i helgen då jag verkligen inte fick tummen ur röven, ett uttryck som används en hel del här nere i Skåne också 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: