Firad lite i förskott.

Halloj.

Jag har blivit firad idag med både tårta, blommor och chokladpraliner. På lördag är det min födelsedag och R är inte hemma då han åkte idag på turné med Queen gänget igen. Fin fina rosor och praliner med olika smak från Spaaks. Så nu har jag verkligen något gott att se fram emot till helgen.

Firad lite i förskott.

Fyller man snart år och det bjuds på tårta då kan man inte även om jag har mitt upplägg för socker säga nej. Jag erkänner – jag har mumsat på en bit härlig prinsesstårta från Spaaks som gör de allra godaste Prinsesstårtorna av alla. Det var ju inte meningen men fyller man år så gör och det sker ju bara en gång om året.

31g31f

Snygg snygga skor.

Jag var iväg och hämtade ut ännu mera nya träningskläder till dottern. Inne på Stadium hittade jag helt nyinkomna sneakers från Nike som var så galet snygga. Vet jag jag själv nog tycker att de är för platta för mig men till Tilda så kanske jag kan låna dem lite även att hon nu har större fötter än vad jag har. Vad tycker ni? Visst var de superfina?

31jan2

Dagens kloka ord.

31

Må så gott.

♦ Puss & Kram ♦

12 thoughts on “Firad lite i förskott.

Add yours

 1. Klart du ska äta tårta när din födelsedag firas!! Chokladpralinerna ser också grymt goda ut! Njut av dem och vackra blommor!

 2. Så mysigt att bli firad 🙂 Blommor och choklad är aldrig helt fel 🙂 Du gjorde helt rätt i att äta tårta 🙂

 3. Vet du, när man fyller år är det fullt tillåtet att fira och gotta sig i flera dagar 😉 Riktigt snygga skor!!

 4. Grattis i förskott! Låter som en jättemysig dag och prinsesstårta är ju gott jag älskar ju marsipanen på tårtan hahaha 🙂

 5. Grattis i förskott fina du. Klart du ska äta tårta när du fyller ❤
  Ibland får man äta socker ❤
  Kortet på dig och blommorna är underbart ❤
  Vilka fina skor ❤

 6. Så mysigt att bli uppvaktad lite i förskott sådär 😀 Och ja, klart du ska äta tårta när du fyller år, ingen tvekan om saken! 😀
  Riktigt snygga skor! Gillar vitt och fräscht såhär inför våren 🙂

 7. Grattis i förskott! Åh så goda pralinerna ser ut!! 😀 Självklart ska du äta tårta när du firar din födelsedag! 😀 Man ska inte späka sig med sin nyttighet 😉 Rosorna är fantastiskt vackra! <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: