Firad lite i förskott.

Halloj.

Jag har blivit firad idag med både tårta, blommor och chokladpraliner. På lördag är det min födelsedag och R är inte hemma då han åkte idag på turné med Queen gänget igen. Fin fina rosor och praliner med olika smak från Spaaks. Så nu har jag verkligen något gott att se fram emot till helgen.

Firad lite i förskott.

Fyller man snart år och det bjuds på tårta då kan man inte även om jag har mitt upplägg för socker säga nej. Jag erkänner – jag har mumsat på en bit härlig prinsesstårta från Spaaks som gör de allra godaste Prinsesstårtorna av alla. Det var ju inte meningen men fyller man år så gör och det sker ju bara en gång om året.

31g31f

Snygg snygga skor.

Jag var iväg och hämtade ut ännu mera nya träningskläder till dottern. Inne på Stadium hittade jag helt nyinkomna sneakers från Nike som var så galet snygga. Vet jag jag själv nog tycker att de är för platta för mig men till Tilda så kanske jag kan låna dem lite även att hon nu har större fötter än vad jag har. Vad tycker ni? Visst var de superfina?

31jan2

Dagens kloka ord.

31

Må så gott.

♦ Puss & Kram ♦

12 reaktioner till “Firad lite i förskott.

Lägg till

 1. Grattis i förskott fina du. Klart du ska äta tårta när du fyller ❤
  Ibland får man äta socker ❤
  Kortet på dig och blommorna är underbart ❤
  Vilka fina skor ❤

  Gilla

 2. Så mysigt att bli uppvaktad lite i förskott sådär 😀 Och ja, klart du ska äta tårta när du fyller år, ingen tvekan om saken! 😀
  Riktigt snygga skor! Gillar vitt och fräscht såhär inför våren 🙂

  Gilla

 3. Grattis i förskott! Åh så goda pralinerna ser ut!! 😀 Självklart ska du äta tårta när du firar din födelsedag! 😀 Man ska inte späka sig med sin nyttighet 😉 Rosorna är fantastiskt vackra! ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: