Många naglar har det blivit.

Hej Hopp.

Ibland får jag en del frågor om mina naglar. Så jag tänkte att jag skriver ett inlägg om naglar. Jag gjorde mina allra första gelenaglar 2008 i samband med en plugghelg i Falun när jag läste till lärare. När jag läste till lärare jobbade jag bara två dagar i veckan och pluggade de andra fem vilket bidrog till att jag också hängde på ville ha lika fina naglar som en kollega. På den vägen var det, jag jobbade den terminen med de äldre barnen och då kändes det okej att prova naglar. Sedan dess är jag fast som nagelnörd.

Ofta har jag fått frågor om det funkar jobba i förskola och som ateljerista med långa naglar. Svaret på den frågan är att det funkar utmärkt. Då ska man lägga till att jag är den lärare som leker mest i sandlådan, geggar mest med lera ingen gång har naglarna varit ett problem i läraryrket. Rivs du inte? Nej det har aldrig hänt – gelenaglar är inte vassa.

Går det att hålla på i trädgården verkligen så mycket som du gör? Ja då det är inga problem – de flesta av oss som gillar trädgård använder handskar så även jag.

Hygien sprider du inte baciller i förskolan? Svaret på den frågan är inte mer än någon annan. som lärare i förskolan tvättar man händerna galet ofta, använder handskar vid toalett besök. Jag tror personligen kanske till och med att arbetsplatser där man delar pennor, i kommunaltrafiken eller restauranger sprider mer baciller än i förskolan och skolans värld.

Många naglar har det blivit genom åren.

De första åren gick jag hos en tjej i Södertälje, Rima. Därefter blev det många år hos Monika som nu bedriver salong i Trollhättan. Många år har jag gått hos Malin som gör naglar i min stil. Senaste gångerna har jag gått på Lily Nails för att tiden och resvägen till Tyresö och Malin senaste tiden inte gått ihop med mitt liv men tro mig Malin är bäst. Nu är det dags. Jag har samlat ihop några av alla de naglar jag haft genom åren. Kan ni tänka er när jag nu räknade på naglar så blev det 245 från 2008? Jisses vad många olika naglar jag haft.

0eaac-5aug130aae0a9-14april2e2a21-12apr2fe133-14april3

99b56-dsc_1227721de-28fc8e10-3juli3e7baf-6feb1e16f5-19f

Nu stoppar jag för annars lär ni säkert tråka ur på bara nagelbilder. Hoppas att ni fått lite tips på olika design på nageldesign.

Ha en toppen onsdag.

♥ Kramis ♥

26 thoughts on “Många naglar har det blivit.

Add yours

 1. Haha nagelbilder är något jag aldrig tröttnar på, tycker det är så kul att se! Detta inlägg älskar jag! Oj du har haft en hel del naglar ser jag 🙂

 2. Så fina naglar. Fint gjorda med. Min dotters kompis håller på med att fixa naglar och hon är så duktig. Hon gjorde mina när jag skulle gifta mig. Blev supernöjd.

 3. Så snygga! Hade gärna velat ha naglar men så mycket jag spenderar tiden i stallet kan de lätt knäckas av om man är för hårdhänt hehe som jag är. Även hitta handskar som passar då är svindyrt.Men naglar ska jag faktiskt fixa inför min student och fått så mkt inspiration här nu. Tack! 🙂

 4. Så mycket fina naglar du har haft. Visst blir det många olika motiv och färger när du har håller på i 11 år. Kan tänka nig att det kan vara svårt att hitta rätt tjej som gör bäst

 5. Så många fina naglar. För mig var det lika, jag provade förra året och sen blev jag fast, jag har akryl däremot, men de funkar bra att göra det mesta med också 👍

 6. Många tänker nog ohygieniskt i förskolan när de ser att någon har lösnaglar men isåfall är det ju likadant med de som har egna naglar, långa eller korta. Men som du säger, det sprids nog mycket på andra ställen också isåfall. Jäklar vad många du har gjort, så spännande! Har du alltid gjort olika eller har det hänt att du gjort likadana flera tillfällen? Jag gillar de på bild fyra underifrån och de på bild 13 ovanifrån – de ljusa bredvid de röda du har framför munnen =)

 7. Så snygga , fick massa tips nu när jag ska fixa mina. Gör dock mina själv, men så snyggt 🤩

 8. Kul att läsa det här 🙂 jag jobbar nämligen också på förskola och får dessa frågor hela tiden… Jag har gått hos samma tjej i 6 dagar år & det är alltid kul att blicka tillbaka på de naglar man har haft och även vad ”nagelmodet” ändrar sig genom åren 🙂

 9. Wow så många fina naglar du har haft! 😍jag själv personligen föredrar mest naturliga och/eller klassiska färger så som beige eller röda 😍

 10. Det kan man säga FINA naglar. Kul att du vågar vara lite annorlunda i färgerna. Jag ska se om jag också vågar nån gång. Då har jag bra inspo här. Kram

 11. Gjorde mina första nu för någon helg sedan och älskar det!! Jag jobbar också på förskola och det går alldeles utmärkt, barnen ÄLSKAR mina naglar och skojar ofta om att jag ska klippa dem och att de vill pilla och känna, haha <3

 12. Åh love it! 😍 jag vill så gärna göra naglar, men jag kan inte ha det i mitt jobb, dem skulle bara knäckas hela tiden 😂 kanske får passa på under semestern!

 13. Så kul att se hur många olika naglar du haft 😍 mpste verkligen göra mina naglar någon gång för att pröva 😊 dock är ju mina närmaste väldigt avundsjuka på mina naglar som växer fort och blir fina 😅

 14. Oj va roligt o få se så mkt nagel bilder . Det ger ju massa inspiration . Va kul att du har detta som ditt intresse o det är kul att bli inspirerar utav varandras vänner 🙂 💕

 15. Såå snygga naglar och jisses så många olika du haft. 😃 Jag hade vanliga ”franska” när jag var yngre men har jobbat inom vården och som servitris sedan studenten och där är det förbjudet pga hygienregler.

 16. Jag tycker alltid att det är så spännande att få se vad du gör härnäst med dina naglar. Längesen nu som jag sist gick och fixade mina egna, brukar dock ta pedikyr och fotbehandling också när jag väl är där, lite ”ska det va så ska det!”. Men det är ju så snyggt när de väl är gjorda.

 17. Bläddrat igenom alla dessa bilder ovan och känner avund. Hade absolut velat ha en utav dessa naglar ovan. Dock så klarar man inte av sådana långa naglar. Omöjligt att öppna blöjförpackningar/servettlådor. Dom är så fina men svårt med småbarn 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: